Smoothie bowl med kakao

Antall porsjoner

4

Ingredienser

  • 6 dl Biola® fettfri syrnet melk Bringebær
  • 2 bananer
  • 1 avokado
  • 2 ss kakao
  • 2 dl mandelmel

TOPPING

  • 4 ts bokhvete
  • 1 ss olivenolje
  • 2 dl bringebær
  • 4 ss pistasjenøtter
  • 4 ts kakaonibs

En tykk og god sjokoladesmoothie toppet med bringebær, pistasjenøtter, kakaonibs og bokhvete.

lett som en plett

20 min

Slik gjør du

  1. 1

    Frys banan i skiver over natten.

  2. 2

    Kjør Biola®, frosne bananer, avokado, kakao og mandelmel i en blender til en jevn og kremet smoothie.

  3. 3

    Skyll bokhveten godt. Varm olje i en stepanne og rist bokhveten til den er sprø og gyllen, ca. 2 minutter. Rør hele tiden. La den renne av seg på litt kjøkkenpapir.

  4. 4

    Hakk pistasjnøtter og fordel smoothie i dype boller. Dekorer med bringebær, hakkede nøtter, ristet bokhvete og kakaonibs. Pynt eventuelt med et mynteblad og server med en gang.

Hvor godt likte du denne?