Pizzapirog

Antall porsjoner

2

Ingredienser

  • 1 Nå® Familiepizzabunn Italiensk
  • 150 g kjøttdeig
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 0.5 ts oregano
  • 2 dl pizzasaus
  • 100 g Norvegia® Revet
  • 1 egg

Pizzapirog er en lukket pizza og ligner på en calzone. Den smaker godt både varm og kald, og egner seg derfor i matpakken.

lett som en plett

30 min

Slik gjør du

  1. 1

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. 2

    Trill deigen ut på bordet, legg bakepapiret på en stekeplate.

  3. 3

    Brun kjøttdeig i smør i en stekepanne. Ha på salt, pepper og oregano. Rør inn pizzasausen. Fordel fyllet på den ene halvdelen av pizzabunnen, ikke helt ut til kanten. Strø over ost.

  4. 4

    Brett den andre delen over og klem godt til i kantene. Bruk gjerne en gaffel, slik at det fester seg ekstra godt. Legg over på stekeplaten.

  5. 5

    Pensle med sammenvispet egg og stek midt ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Hvor godt likte du denne?