Pita-pizza med bacon

Antall porsjoner

4

Ingredienser

  • 100 g bacon
  • 1 løk
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 ss olivenolje
  • 800 g hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 0.25 ts pepper
  • 4 pitabrød
  • 100 g Norvegia® Revet

Pitabrød er løsningen dersom du vil lage rask pizza til middag. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost.

lett som en plett

30 min

Slik gjør du

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C varmluft, eller 220 °C uten varmluft.

  2. 2

    Skjær bacon i grove skiver. Skjær og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk i olje i en gryte, på middels sterk varme til det er gjennomsiktig, ca. 5 minutter.

  3. 3

    Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har tid, minst 10 minutter. Rør med jevne mellomrom.

  4. 4

    Legg pitabrød på en stekeplate og ha på tomatsaus, ost og bacon. Stek i ovnen til osten er gyllen, i 8–10 minutter.

Hvor godt likte du denne?