Omelettwrap med salami

Antall porsjoner

2

Ingredienser

  • 4 egg
  • 2 ss Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 4 ts TINE Meierismør
  • 2 vårløk
  • 1 rød paprika
  • 8 skive salami
  • 8 skive Ridder®
  • 4 salatblader
  • 4 tortillalefser

Omelett passer godt til både lunsj og middag. Enklere enn dette kan det nesten ikke gjøres. Oppskriften holder til to omeletter.

lett som en plett

15 min

Slik gjør du

  1. 1

    Pisk egg, melk, salt og pepper.

  2. 2

    Stek én og én omelett i smør, i en liten panne på medium varme. Hell tilsvarende to egg i pannen av gangen, slik at du får tynne omeletter. Dryss over litt vårløk og paprika. Omeletten skal stivne og være gyllen på undersiden før du snur den, ca. 2 minutter. Stek 1 minutt til på den andre siden.

  3. 3

    Legg omeletten på en tortillalefse. Legg på to skiver salami, to skiver ost og et salatblad. Rull godt sammen, og server.

Hvor godt likte du denne?