Norvegiaomelett

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Omelett

  • 4 egg
  • 2 ss vann
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 100 g Norvegia® Revet
  • 2 salvieblad

Tilbehør

  • 4 skive brød
  • 4 salatblader
  • 8 salvieblad
  • 8 cherrytomater

Omelett smaker alltid godt til frokost eller en rask lunsj. Her er oppskrift på en enkel omelett med frisk og god smak.

lett som en plett

20 min

Slik gjør du

Omelett

  1. 1

    Pisk sammen egg, vann, salt og pepper. Ha smør i en stekepanne på lav varme. Hell i eggeblandingen og la det sette seg i bunnen.

  2. 2

    Dryss på ost og noen salvieblader. Omeletten skal ikke stivne helt, men være litt ”bløt” på toppen. Brett 2 sider mot hverandre .

Tilbehør

  1. 3

    Server på godt brød med salat, salvie og søte tomater.

Hvor godt likte du denne?