Miniburgere med Norvegia

Antall porsjoner

20

Ingredienser

  • 600 g karbonadedeig
  • 2 ss griljermel
  • 2 ss potetmel
  • 1 egg
  • 2 ss løk
  • 2 ts fransk sennep
  • 1 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 150 g Norvegia® Revet
  • 20 hamburgerbrød
  • 20 blad salat

Disse små burgerne kan du lage i stand på forhånd. De er fine i barnebursdager, på 17. mai eller til andre festlige anledninger.

lett som en plett

30 min

Slik gjør du

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. 2

    Bland karbonadedeig, griljermel, potetmel, egg, finhakket løk, sennep, salt og pepper i en food processor, og kjør til alt er godt blandet.

  3. 3

    Form farsen til små burgere og stek dem på begge sider i litt smør i en stekepanne på middels varme, til de er gjennomstekte.

  4. 4

    Rett før servering legger du burgerne i en langpanne. Legg litt revet ost på hver og stek dem i ovnen til osten har smeltet, ca. 10 minutter. Server osteburgerne i små burgerbrød med litt salat under.

Hvor godt likte du denne?