Luna Kalkuna

Antall porsjoner

2

Ingredienser

  • 0.5 endiviesalat
  • 5 dråpe olje
  • 2 skive rugbrød
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 pære
  • 0.5 avokado
  • 4 skive Norvegia® Fyldig
  • 50 g kalkunskinke

Rugbrød, endivesalat, avocado, pære og Norvegia. Unn deg litt luksus til frokost eller lunsj. Det kan også være et godt alternativ til den vanlige matpakken.

lett som en plett

10 min

Slik gjør du

  1. 1

    Finsnitt endivesalat og drypp over litt olje. Smør smør på brødskivene.

  2. 2

    Skjær pære og avocado i skiver og fordel på brødskivene. Legg på endivesalat, Norvegia og kalkunskiver.

  3. 3

    Dryss litt godt salt og nykvernet pepper over, gjerne med friske krydderurter på toppen.

Hvor godt likte du denne?