Kyllingwraps med bønner

Antall porsjoner

4

Ingredienser

  • 0.5 kylling
  • 3 vårløk
  • 50 g soltørkede tomater
  • 100 g fetaost
  • 2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 400 g kidneybønner
  • 4 tortillalefser
  • 1 avokado
  • 4 blad romanosalat

Fristende wraps med kylling, bønner og avocado. Når du bruker romanosalat, holder de seg friske lenge. Perfekt i matpakken eller på tur.

lett som en plett

20 min

Slik gjør du

  1. 1

    Rens kyllingen fri for ben. Skjær eller klipp kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær vårløken i strimler. Hakk soltørkede tomater i biter og mos sammen med fetaost og creme fraiche.

  2. 2

    Fres vårløken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, creme fraiche, fetaost og soltørkede tomater. La det koke i noen minutter.

  3. 3

    Hell av kraften og skyll bønnene i kaldt vann. La de renne godt av seg. Rør bønnene i kyllingblandingen. Fordel røren på tortillabrødene.

  4. 4

    Del avocado, fjern stein og skall og skjær den i skiver. Legg avocado og salat på tortillalefsene. Rull sammen, gjerne som et kremmerhus.

  5. 5

    Ta folie eller matpapir rundt, eller en hyssing. Da er de enklere å ta med seg ut på tur. Server gjerne cherrytomater til.

Hvor godt likte du denne?