I love NY-sandwich

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Karamellisert kål:

  • 200 g hodekål
  • 2 ss TINE Meierismør
  • 0.33 dl sukker
  • 3 ss eddik

Fylte loffskiver:

  • 8 skive loff
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 4 ss Dijonnaise
  • 100 g kokt hamburgerrygg
  • 12 skive Norvegia® Original

Ved servering (kan sløyfes):

  • 8 sylteagurk
  • 4 cherrytomater

Sandwich servert med Norvegia, skinke, sennep og karamellisert kål. Enkelt å lage, men vil imponere de du serverer den til.

lett som en plett

15 min

Slik gjør du

Karamelisert kål:

  1. 1

    Rens og finsnitt kål. Ha smør i en kjele på middels høy varme. Ha i kål og rør i ca. 5 minutter til den er myk. Tilsett sukker og eddik og ”kok” videre i 10 minutter under omrøring. Det meste av væsken skal være borte. Sett til side.

Fylte loffskiver:

  1. 2

    Smør litt smør på den ene siden av loffskivene og Dijonnaise på den andre. Ha på skinke og fordel på halvparten av loffskivene med smørsidene ned. Topp med ost og kål og legg på resten av loffskivene.

  2. 3

    Stek skivene i to omganger, 2-3 minutter på hver side, til de er gylne og osten er smeltet.

Ved servering:

  1. 4

    Server gjerne med agurker og små, søte tomater.

Hvor godt likte du denne?