Grønnsakswok med nudler og cashewnøtter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

  • 250 g eggnudler
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ts ingefær
  • 2 ss solsikkeolje
  • 500 g wokblanding
  • 0.25 dl kinakål
  • 2 dl cashewnøtter
  • 4 ss soyasaus
  • 1 dl TINE Lettrømme 18 %
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ts rød currypaste
  • 1 lime

Man trenger ikke kjøtt eller fisk hver dag. Her er en eksotisk vegetarrett med cashewnøtter, nudler og en fyldig saus som metter godt.

lett som en plett

15 min

Slik gjør du

  1. 1

    Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av vannet, og rør inn smør.

  2. 2

    Fres hvitløk og ingefær i olje i en wokpanne på høy varme. Tilsett wokgrønnsaker, kinakål og nøtter, og fres i 2 minutter.

  3. 3

    Ha i soyasaus, rømme, kokosmelk og currypaste. Rør godt, og la koke 3-5 minutter. Server med nudler og lime.

Hvor godt likte du denne?