Fylte pannekaker

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Pannekaker:

  • 2 ss TINE Meierismør
  • 3 dl hvetemel
  • 0.5 ts salt
  • 6 dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
  • 3 egg

Pannekakefyll:

  • 400 g karbonadedeig
  • 1 ss TINE Meierismør
  • 1 ts salt
  • 2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
  • 1 ss pesto
  • 2 dl TINE Revet Ost Original

Pannekaker fylt med karbonadedeig, ost og crème fraîche. Perfekt til lørdagskosen, så vel som på mer hektiske hverdager.

lett som en plett

40 min

Slik gjør du

Pannekaker:

  1. 1

    Smelt smør på middels varme. Mål opp mel og salt og ha i en stor bolle. Visp halvparten av melken med mel til du får en glatt og fin røre. Bland egg og smør i resten av melken, og rør i pannekakerøren.

  2. 2

    Røren må svelle (hvile) i 15-20 minutter for å gi den riktig konsistens. I mellomtiden lager du pannekakefyllet.

Pannekakefyll:

  1. 3

    Stek karbonadedeig i smør i stekepannen. Rør i salt og crème fraîche blandet med pesto. La kjøttblandingen koke noen minutter og avkjøl etterpå.

  2. 4

    Stek pannekaker på middels varme og snu dem først når overflaten har stivnet noe.

  3. 5

    Fordel kjøttblandingen på pannekakene og strø over revet ost, hvis ønskelig. Rull sammen hver pannekake, ta matpapir rundt og pakk inn.

Hvor godt likte du denne?