Fylte baguetter

Antall porsjoner

1

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 0.25 slangeagurk
  • 1 rødløk
  • 1 tomat
  • 150 g Jarlsberg® Original
  • 1 ts kapers
  • 0.5 boks tunfisk
  • 1 ts rødvinseddik

Fylte baguetter med tunfisksalat. Perfekt som som turmat eller matpakke.

lett som en plett

15 min

Slik gjør du

  1. 1

    Skjær bort tuppen av baguetten og fjern det meste av innmaten.

  2. 2

    Finhakk agurk og rødløk. Skjær tomat i små terninger.

  3. 3

    Skjær Jarlsberg i terninger. Bland agurk, rødløk, tomat og kapers med ost og tunfisk. Smak til med rødvinseddik.

  4. 4

    Fyll i baguetten og stapp fyllet godt i brødet. Dytt på lokket igjen. Pakk inn i plastfolie eller en serviett.

Hvor godt likte du denne?