Club Sandwich med Norvegia

Antall porsjoner

1

Ingredienser

  • 1 ss TINE Meierismør
  • 0.5 kyllingbryst
  • 3 skive bacon
  • 3 skive brød
  • 1 tomat
  • 1 ss urter
  • 2 ss Kesam® Original
  • 6 salatblader
  • 6 skive Norvegia® Original

Club Sandwich med ristet loff, salatblader, tomat, stekt bacon, kylling og noen skiver Norvegia. Enkelt og godt.

lett som en plett

15 min

Slik gjør du

  1. 1

    Stek kyllingfilet i litt smør i en stekepanne. Del baconskivene og sprøstek dem.

  2. 2

    Stek brødskivene på begge sider i litt smør eller rist dem i en brødrister. Legg den ene brødskiven på en tallerken.

  3. 3

    Skjær tomat i skiver. Hakk urter. Bland kesam og urter. Skjær kylling i skiver.

  4. 4

    Ha på salat, bacon og tomatskiver på den første brødskiven. Legg på en ny brødskive, kylling, tomat, Norvegia, mer salat og en skje kesam. Legg den siste brødskiven på toppen.

  5. 5

    Stikk i trepinner og skjær diagonalt gjennom skivene mellom pinnen. Server.

Hvor godt likte du denne?