Gitte og Filip er på tur for TINE MatCup

Skuespiller Gitte Witt og fotograf Filip Loebbert står bak den populære mat- og livsstilbloggen 52moreyears. Frem mot finalen i TINE MatCup er de på tur Norge rundt for å møte alle finalistene.

2016.05.30_52MoreYears0635Farge

Foto: Magnus Nordstrand

– Vi er begge opptatt av mat og estetikk, smak og sosialt samvær, og betydningen av måltidet som en viktig del av det å komme nærmere hverandre. Et godt måltid er ofte en utløser for de gode samtalene, sier Gitte.

Filip er særlig opptatt av at maten skal få ha estetiske kvaliteter i tillegg til å smake godt, og paret utfyller hverandre på kjøkkenet. Begge har fokus på kvalitet, både når det gjelder råvarene, og når det gjelder sluttresultatet. Nå gleder de seg til å treffe unge, sultne kokker på vei mot finalen i TINE MatCup.

– Resultatene disse unge menneskene klarer å skape, til tross for relativt kort fartstid på kjøkkenet, er helt utrolig. Vi ser frem til å snakke med alle lagene, finne ut mer om hver enkelt av dem, og ikke minst se hvordan de jobber og øver på kjøkkenet nå frem mot finalen, sier Gitte og Filip.

Vi legger ut alle deres innlegg fra alle møtene med finale-lagene her på bloggen, følg med og bli inspirert!

Sjekk også ut parets egen blogg på 52moreyears.