TINE TAR GREP OM KEEPEREN

TINE TAR GREP OM KEEPEREN

«Litt oppmerksomhet fra deg, gjør en forskjell for meg» TINE og NFF ønsker bedre aktivitet og flere keepere. La alle få prøve seg som keepere en dag!

NFF har sammen med TINE laget noen økter der alle på laget får teste seg som keeper. Mye aktivitet med fokus på samarbeid, kontroll på ballen, bevegelse og godt grep, fallteknikk, litt «stærk» (fysisk) og konkurranser. På treningsøkta.no ligger en plan, TINE keeperskole, med fire økter spesiallaget for TINE Fotballskole. Det har også blitt filmet en ny økt for unge keepere som ligger klar på trenignsøkta før første juni.

I tillegg har Frode Grodås filmet en økt på 60 minutter som passer for 8-16 keepere. Her kan keepere med ulik alder – gutter som jenter – gjøre økta sammen! Mange baller – små markører – små tennisballer, så er vi i gang. Økten settes i disse dager sammen til en instruktiv video på 9 minutter med kommentarer. Keepervideoen vil ligge på treningsøkta, TINE keeperskole,  fredag 1 juni. Se video, planlegg økten under TINE Fotballskole, og gå ut og tren.                                   

                            Bestemt              Se på ballen           Vi gir oss aldri