Hva er Smart Idrettsmat®?

Hva er TINE Smart Idrettsmat®?

Nå er det ikke lenge til barn over hele landet skal få gleden av å være med på årets TINE Fotballskole. I år ønsker vi å sette et ekstra fokus på maten som serveres til sultne deltakere under fotballskolen.

Konseptet TINE Smart Idrettsmat®, gir fotballklubber;

  • gode priser på TINE og Fjordland produkter.
  • gratis utlån av kjøleskap og dispensere.
  • tips og inspirasjon til matservering på smartidrettsmat.no

Mat er viktig for små kropper i bevegelse, og det er ikke bare aktivitetene og treningen i seg selv som legger grunnlaget for ungenes prestasjoner på banen, også god søvn og nok mat er viktige elementer. Søvnen er det foreldre og foresatte som tar ansvar for hjemme, maten kan arrangør få hjelp til gjennom Smart Idrettsmat. TINE Fotballskole skal nemlig være et arrangement som har fokus på kosthold og ernæring og dette fokusområdet kjenner alle årets arrangører til og skal støtte opp under. 

De viktigste faktorene for å prestere godt, er trening, mat og søvn.» – Ingvild Isaksen, landslagsspiller i fotball. 

NB! Nytt i 2018
I år tilrettelegger vi for at alle arrangører kan bestille Smart Idrettsmat® og få det levert direkte til sitt arrangement. Når dere søker om å arrangere TINE Fotballskole, må det fylles ut litt ekstra informasjon og på bakgrunn av dette får dere et kundenummer hos TINE. Det er viktig å merke seg følgende:

  • Alle som søker om å arrangere TINE Fotballskole må fylle ut denne informasjonen, men det er ingen kjøpsplikt.
  •  Når kundenummeret er klart får dere tilsendt informasjon i en separat e-post.
  • Årets drikkeprodukt leveres på samme måte som før – kostnadsfritt.

For mer informasjon om Smart Idrettsmat se vår Q&A her. Du kan også inn på smartidrettsmat.no eller send en e-post til smartidrettsmat@tine.no