Spørsmål og svar

Materiell og TINE-produkter

Vi har ikke mottatt drakter eller sekker, når kommer det?

Materiellet sendes ut mellom 4 og 2 uker før fotballskolestart. Har du ikke mottatt materiellet og oppstart nærmer seg, send en mail til TINEfotballskole@ide.no

Alle arrangører mottar en SMS dagen før materiell leveres.

Hva er årets TINE-produkt?

Alle deltakerne får utdelt et TINE-produkt hver dag de er på fotballskole. Årets produkt er Litago® UTEN, som  er en mild sjokolademelk helt uten tilsatt sukker eller søtstoff. Sjokolademelken kommer i kartong på 330 ml og er laktosefri. Klubbene kan alternativt bestille drikkeproduktene juice eller skolemelk. :o)

Hvordan endrer jeg min drikkebestilling?

Ønsker du å gjøre endringer i din drikkebestillingen ta kontakt med spesialbestillinger@tine.no. Dette må gjøres i god tid før fotballskolestart.

Jeg trenger mer materiell, hva gjør jeg?

Send mail til tine.fotballskole@tine.no. Vi kan ikke garantere for at vi har ekstra materiell liggende på lageret og prøver så godt vi kan å behandle etterbestillinger fra klubben.

Hva slags materiell får deltakerne?

Alle deltakerne på TINE Fotballskole får utdelt fotballsekk, fotballskoledrakt og et TINE produkt hver dag. T-skjortene er i teknisk materiale.

TINE Fotballskole for alle

Får vi hjelp til å arrangere TINE Fotballskole for alle?

Klubber som ønsker å arrangere Tine Fotballskole for alle, kan søke om støtte fra NFF til å gjennomføre tiltaket. Søknaden tas direkte med NFF og behandles innen 2-3 virkedager.

Hva er TINE Fotballskole for alle?

TINE Fotballskole for alle, er et skreddersydd opplegg for barn med funksjonsnedsettelse. Med mer lek og kortere dager har NFF laget et eget opplegg for utøvere som tilhører tilrettelagt fotball (fotball for mennesker med funksjonsnedsettelse).

Om fotballskolen

Hvorfor arrangerer TINE Fotballskole?

Vi ønsker gjennom samarbeidsavtalen med Norges Fotballforbund å bidra til at barn og unge får et tilbud om fysisk aktivitet, og samtidig bidra til økt rekruttering til idretten. TINE ønsker å være en pådriver for å etablere gode vaner rundt et godt og variert kosthold i tidlig alder, kombinert med fysisk aktivitet gjennom lek og idrett. Gjennom samarbeidsavtalen kan alle klubber som er tilsluttet NFF søke om å gjennomføre TINE Fotballskole.

Hvilke aldersgrupper er TINE Fotballskole for?

Aldersgruppen på deltakerne er primært fra 6 - 12 år, altså for barneskolen.

Hva er TINE Fotballskole?

TINE Fotballskole er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund som begynte i 1998. TFS er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å bli arrangør. Den skal være et lavterskeltilbud hvor alle i alder 6-12 år kan delta. TINE Fotballskole arrangeres i perioden juni til september, hvert år deltar rundt 450 klubber. Det er klubbene som er arrangøren. I løpet av fotballskolens 3-5 dager, får barn og unge spille fotball, men også tips om et godt og variert kosthold. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer fotballskolene hvor 70.000 deltakere og 15.000 trenere er med hvert år.

Aktivitet + kosthold = sant!

Smart Idrettsmat

Hva er TINE Smart Idrettsmat®?

TINE Smart Idrettsmat®  er et konsept som skal gjøre det enklere å drive idrettskiosk og servere mat på arrangementer som TNE Fotballskole. Som kunde får du tilgang til blant annet en enkel bestillingsløsning, vaktlister og mengdekalkulator. Arrangører av TINE Fotballskole får gode priser på TINE og Fjordland produkter og gratis utlån av kjøleskap og dispensere. I tillegg bidrar TINE Smart Idrettsmat® til et mer variert og fargerikt utvalg av mat- og drikkevarer i kiosk og på arrangement.

Hvorfor må vi som arrangør av TINE Fotballskole ha et kundenummer?

TINE Fotballskole skal være et arrangement som tilbyr god og næringsrik mat og drikke. Dette fokusområdet skal alle arrangører kjenne til og støtte opp under. På bakgrunn av dette tilrettelegger vi nå slik at alle får muligheten til å bestille varer direkte fra TINE, med et eget kundenummer.

Klubben har allerede et kundenummer, må vi ha et til?

Alle arrangører av TINE Fotballskole får et eget kundenummer selv om klubben har et kundenummer hos TINE fra før. Ønsker klubben kun et kundenummer, ta kontakt med oss på tine.fotballskole@tine.no, etter at søknadsskjema er fylt ut.

Jeg har fått godkjent min søknad som arrangør, men har ikke mottatt et kundenummer enda?

Det sendes det ut en e-post med informasjon når kundenummeret er klart. Dersom dere ønsker kundenummeret allerede nå, send en mail til tine.fotballskole@tine.no.

Må jeg kjøpe produkter fra TINE når jeg har fått et kundenummer?

Nei, det er ingen kjøpsplikt selv om dere har fått et kundenummer. Det er kostnadsfritt å ha et kundenummer hos TINE.

Må vi betale for årets drikkeprodukt?

Dere må ikke betale for årets drikkeprodukt. Det leveres på samme måte som tidligere – helt kostnadsfritt.

Fotballskole info

Vi skal arrangere to TINE Fotballskoler, hva gjør vi?

Hvis dere skal ha to forskjellige perioder med fotballskole, må dette registeres som to forskjellige fotballskoler/to arrangementer. Det er viktig at antall materiell og drikke fylles ut riktig slik at dere får levert nok til å arrangere to ganger.

Hvor finner jeg treningsstoff?

Alle arrangørklubbene har tilgang til planleggingsverktøyet www.treningsøkta.no. Dette er gratis for alle klubber tilsluttet NFF og her vil alt fra introduksjon av fotballskolen til instruktørveiledning og ferdige økter for TINE Fotballskole samt tilpassede økter ligge. Har ikke klubben tilgang får dere dette ved å ta kontakt med support@s2s.net.

Noe treningsstoff finner dere også på nettsiden.

Jeg har problemer med påmeldingen, hvor henvender jeg meg?

Vi hjelper deg gjerne, send en mail til tine.fotballskole@tine.no så skal vi forsøke å finne ut av det.

Hvilket kontonummer skal vi bruke for å betale kontigenten?

Informasjon om kontigent og kontonummer finner du under praktisk info

Hvordan kan jeg søke jobb som instruktør?

For å jobbe som instruktør på en TINE Fotballskole, må du ta kontakt med din lokale arrangør og høre om de har behov for instruktører. Her finner oversikt over fotballklubbene finn din fotballskole

Hvordan melder jeg på barnet mitt?

Du må kontakte din lokale fotballklubb, det er fotballklubbene som er arrangør. En oversikt over fotballklubber som arrangerer TINE Fotballskole finner du her.