Personvernerklæring for TINE Fotballskole arrangører

TINE Fotballskole lagrer informasjon om din fotballskole, deg, andre kontaktpersoner du registrerer og din klubb. Informasjon om selve fotballskolen og instruktørene (bilde og navn) vises på vår nettside og det vil være mulig for alle å søke opp og se fotballskolen på kartet. I tillegg vil ditt navn, nummer og epost være listet opp under "Kontakt oss" (https://www.tine.no/tinefotballskole/om-tine-fotballskole/kontakt-oss) slik at de som lurer på noe kan ta direkte kontakt med den aktuelle fotballskolen. Informasjon tas bort fra selve nettsiden i januar året etter i forberedelse til neste års fotballskoler.

Når du har registret din fotballskole vil fotballkretsen du tilhører, få informasjon om deg og fotballskolen som skal godkjennes. De vil også få tilgang til kvitteringen som er lastet opp for å verifisere at kontingenten er innbetalt.

I forbindelse med levering av produkter og utstyr, vil TINE og vår gjeldene logistikkpartner, sende deg en bekreftelse på epost og/eller mobil, når det nærmer seg levering.
I etterkant av din fotballskole vil vi sende deg en frivillig evaluering på mail, om hvordan du har opplevd gjennomføring av årets fotballskole, samt at du får tilsendt informasjon når på meldingen til et nytt TINE Fotballskole er åpenet.

Norges Fotballforbund (NFF) og øvrige ledd i NFF får tilgang til informasjonen registrert om din TINE Fotballskole. Informasjonen vil brukes til kontroll av arrangementet og til planlegging av besøk av TINE Fotballskoler.