Påmelding 2019 er åpen

Påmelding til TINE Fotballskole er åpen!

Påmeldingen til TINE Fotballskole 2019 er nå åpen!

Nå sparkes snart årets TINE Fotballskoler i gang!

Når tusenvis av barn over hele landet samles til TINE Fotballskoler, tar de drømmene med seg - store som små. I år ønsker vi å sette et særlig fokus på smart idrettsmat, og vil tilrettelegge for at det skal være sunne og smarte matalternativer på fotballskolene. I tillegg ønsker NFF og TINE også å ha fokus på å øke andelen jentedeltakere og jentetrenere, samt fokus på keepere.


Se også krav til arrangør for oppdaterte krav.

Fokus på Smart Idrettsmat®

 I år som i fjor, ønsker vi å sette et særlig fokus på Smart Idrettsmat®, og vil tilrettelegge for at det skal være smarte matalternativer på fotballskolene. I år vil alle arrangører av TINE Fotballskole bli registrert med et eget kundenummer, som er et ledd i søknadskjema for å bli arrangør. Dette gir muligheten til å bestille produkter direkte fra TINE, men det er ingen kjøpsplikt.
Vi gjør oppmerksom på at årets drikkeprodukt leveres kostnadsfritt, slik som tidligere. 

Fortsatt makspris

Vi ønsker at TINE Fotballskole skal være et lavterskeltilbud hvor alle skal kunne delta. Derfor viderefører vi maksprisene for deltakere på TINE Fotballskole; 3 dager - 900kr, 4 dager - 1200kr og 5 dager - 1500kr.

TINE Fotballskole for alle

I 2014 satte vi i gang et prosjekt for å tilrettelegge fotballskolen for utviklingshemmede barn og ungdom, og har lagd et treningsopplegg for å gjøre det lettere for deg som arrangør. For dere som ønsker å arrangere dette krysser dere av for dette i påmeldingsskjemaet. Det vil også være mulig å søke om tilskudd fra NFF/NIF som er øremerket for tilrettelegging. Vi oppfordrer alle arrangører til å arrangere og tilrettelegge for en TINE Fotballskole for alle.

Gå videre til søknadsskjema

Har du spørsmål om innlogging, påmelding eller annet så send oss en mail til: tine.fotballskole@tine.no