Nyheter

Årets TINE Fotballskoler er kåret!

I 2018 ble TINE Fotballskole arrangert for 21. året på rad. Drøye 450 klubber arrangerer fotballskolen hvert år, med 70 000 barn i aktivitet. I hver krets kåres den beste fotballskolen årlig, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen, som er jenteandel og kosthold, i tillegg til fokus på keeperen.

TINE TAR GREP OM KEEPEREN

«Litt oppmerksomhet fra deg, gjør en forskjell for meg». TINE og NFF ønsker Bedre aktivitet og Flere keepere. La alle få prøve seg som keepere en dag!

TINE Fotballskole for alle

TINE Fotballskole for alle, er et skreddersydd program for barn med funksjonsnedsettelse, hvor målet er fysisk aktivitet gjennom øvelse og sosialisering.

Hva er Smart Idrettsmat®?

Nå er det ikke lenge til barn over hele landet skal få gleden av å være med på årets TINE Fotballskole. I år ønsker vi å sette et ekstra fokus på maten som serveres til sultne deltakere under fotballskolen.

TINE Fotballskole feirer 20 år!

8. februar 2017

Når tusenvis av barn over hele landet samles på TINE Fotballskole, tar de drømmene med seg - store som små. Vi i TINE er der med byggesteinene, enten det er en tålmodig instruktør eller et sunt måltid.