E-læringskurs for veiledere!

Kurs for alle som skal lede aktiviteten på TINE Fotballskole.

I tillegg til at klubben arrangerer veiledersamling i forkant av fotballskolen, skal alle veiledere gå igjennom e-læringskurset. Dette finner dere ved å logge inn på treningsøkta.no. Gå inn på  'Kurs' i menyen på venstre side og velg 'TINE Fotballskole veilederkurs'. Det er arrangør av fotballskolen som er ansvarlig for å gi ut brukere til alle som har behov. Kurset tas gjennom å svare på noen multiple choice spørsmål etter først å ha fått informasjon gjennom lesemoduler eller video og gir 'Veileder TINE Fotballskole' diplom ved fullført kurs. Kurset tar ca 55 minutter men man kan også avslutte og fullføre kurset ved en annen anledning dersom man ikke kan ta hele på en gang.

- TINE og NFF er opptatte av at alle som leder aktiviteten på TINE Fotballskole forstår våre verdier og retningslinjer for barnefotballen samt viktigheten av et godt kosthold, sier Bo Gustavson, utviklingsavdelingen NFF.

LYKKE TIL!

Treningsøkta.no

Treningsøkta.no er et nyttig verktøy som inneholder skreddersydde treningsøkter tilpasset ulik alder og varighet på fotballskolen. Her kan man finne treningsøkter vist på video og tegninger i tillegg til forklarende tekst med fokus på trenerne i barnefotballen. Det jobbes kontinuerlig med å videreutvikle denne, så her kan trenere finne mange nye øvelser til sin fotballskole, bl.a. keepertreningen til Frode Grodås.

- Brukes treningsøkta.no på en aktiv og riktig måte vil det gi barna både sportslig utvikling og trivsel i en uke som for mange er et av sommerens høydepunkter, sier Stig Inge Bjørnebye, utviklingssjef i NFF.

På veiledersamling bør følgende prinsipper for TINE Fotballskole gjennomgås, disse finnes forklart på treningsøkta.no.

 

- Aldri kø

- Tilpasset smålagsspill

- Med ball, neten hele tiden

- Gjenkjenning

- Ha en plan på feltet

- Se alle spillerne i hver økt

- Hold barna i flytsonen

- Mer aktivitet

- Spilleklar

- Det handler om respekt!