Nyheter

Salgsbetingelser for kunder av TINE Ingrediens

Det er viktig at du som kunde er kjent med gjeldende salgsbetingelser, slik at du vet hvilke rutiner som gjelder i ulike situasjoner.

Lakseburger med ingredienser fra TINE på Sjømatdagene 2017

Sjømatdagene på Hell har blitt årets samling for fiskeribransjen. Over 500 deltakere deltok på konferansen i januar i år, med bl.a. fiskeriministeren tilstede. Sjømatdagene blir arrangert av Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL), som er en landsdekkende bransjeforening for fiskeri- og havbruksnæringen.

TINE Ingrediens på SMAK 2017

«Vi blander oss i det meste», også i bakverk! TINE Ingrediens var tilstede som en del av Bakeland under SMAK 2017 som ble arrangert på Lillestrøm 7-10 februar. Her ble det servert søt hvetebakst bakt med blant annet meierismør, melk og Bakefast vaniljekrem fra TINE. 29 471 bransjefolk besøkte SMAK 2017 og Mat & Emballasje i løpet av fire dager.

Økologiske produkter fra TINE Ingrediens

TINE har i dag flere ulike økologiske produkter. I tråd med økt etterspørsel fra forbrukere og kunder, har TINE som ambisjon å utvide dette produktspekteret med flere økologiske alternativer.

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016 ble avholdt 2.-3. september og ble arrangert i forbindelse med Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Deltakerlandene i årets konkurranse var fra Finland, Danmark, Sverige og Norge.

Smørblide bakevarer på Gladmat 2018

Både temperaturen og tempoet var høyt i bakeriet, da det skulle forberedes og produseres til årets Gladmat 2018.

Gull til ostepølse med Jarlsberg®

Det ble gull til ostepølse med Jarlsberg® under årets NM i kjøttprodukter 2018.Den beste grillmaten, bacon, pølser, spekepølser og spekekjøtt ble kåret da Kjøtt- og Fjørfebransjens Servicekontor arrangerte NM i Kjøttprodukter.