Bord med diverse meieriprodukter

TINE Ingrediens

Norges største leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien.

Aktuelt fra TINE Ingrediens

Smørblide bakevarer på Gladmat 2018

Både temperaturen og tempoet var høyt i bakeriet, da det skulle forberedes og produseres til årets Gladmat 2018.

Gull til ostepølse med Jarlsberg®

Det ble gull til ostepølse med Jarlsberg® under årets NM i kjøttprodukter 2018.Den beste grillmaten, bacon, pølser, spekepølser og spekekjøtt ble kåret da Kjøtt- og Fjørfebransjens Servicekontor arrangerte NM i Kjøttprodukter.

Fagartikler fra TINE Ingrediens

Laktosefritt meierismør 10 kg

TINE merker en økt etterspørsel etter laktosereduserte og laktosefrie produkter,og har derfor lansert flere varianter i dagligvaremarkedet. Vi i TINE Ingrediens ser også en økning i etterspørselen og utvider sortimentet.

TINE Smør Spesial - perfekt for laminerte deiger

TINE Ingrediens har lansert TINE Smør Spesial, en ny smørvariant for enklere produksjon av laminerte deiger (croissanter, wiener- og butterdeig).
TINE-bil på bro i Oslo

Bli kunde

Som kunde i TINE Ingrediens får du tilgang til et miljø som har bred kompetanse og lang erfaring fra samarbeid med store og små bedrifter i norsk næringsmiddelindustri. Klikk deg rundt på nettsidene våre, og få et innblikk i hva TINE Ingrediens kan tilby deg som kunde. Vi beregner ca en ukes behandlingstid for nye kundenummer fra vi mottar søknaden.

Reklamasjon

Ønsker du å reklamere på et produkt?

Samfunnsansvar i TINE

FNs bærekraftmål – der TINE kan bidra mest

Siden 1970-tallet har menneskeheten vært i økologisk underskudd, og fram til i dag er underskuddet bare blitt større. I løpet av ett år bruker vi mennesker nå langt mer av jordas ressurser enn den klarer å fornye.

TINE gir full gass på kumøkk

Klimaprogrammet KUKRAFT skal gi verdens mest bærekraftige mattransport med klimavennlig biogass fra kumøkk. De 200 000 norske melkekyrne som leverer til TINE, blir det viktigste bidraget for å nå målet. Det gjør melkeglasset mer klimavennlig.