Omelett i langpanne

Omelett i langpanne

Omelett i lanpanne er genialt, du får omeletter til hele laget på null komma niks! Og kan tilby en god lunsj på arrangementet ditt.

Ingredienser


Utstyr

liten langpanne, ca. 20x30 cm
4 stk vårløk
1 stk rød paprika
12 stk egg
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
1 ts salt
1 ts pepper
150 g TINE Revet Ost Original
200 g smårettskinke

Til servering

4 stk hjertesalat
2 stk agurker

Slik gjør du


    1. Forvarm ovnen til 200 °C.
    2. Finsnitt vårløk og del paprika i terninger.
    3. Pisk sammen egg, melk, crème fraîche, salt og pepper. Vend inn grønnsaker, ost og smårettskinke.
    4. Hell røren over i en liten langpanne dekket med bakepapir, ca. 20 x 30 cm. Stek i ovnen i 25 minutter eller til egget har satt seg. Del i stykker.
    5. Riv salat i biter og del agurk i skiver. Server til omeletten.
Tips
Om du dobler oppskriften kan du bruke en stor langpanne og mette mange på en gang. Hold omeletten varm ved å dekke den med folie.