Wrapsruller

Grove wraps med ost og skinke

Wraps er i vinden og kjempegodt. Hvorfor ikke servere dette istedenfor pølse? Smart og enkelt!

Ingredienser


400 g TINE Kremgo® Naturell
20 stk grove tortillalefser
40 stk salatblader
40 skiver Norvegia® Lettost 16% fett
40 skiver kjøttpålegg
2 stk agurker

Slik gjør du


    1. Start med å smøre kremost på hver tortillalefse.
    2. Skyll salatbladene godt og fordel salatblader, osteskiver og skinke på hver lefse. Avslutt med å skjære agurk i langeskiver og fyll tortillalefsene.
    3. Rull hver lefse sammen. Vil de ikke holde seg rullet så juks med en tannpirker eller to. Rull de inn i bakepapir så blir det enkel håndmat!
Tips

Man kan ha i staver av gulrot, finhakket eple, finhakket kål eller sukkererter for å gjøre wrapsene enda sunnere og smakfulle. Mango er også veldig godt! Du kan godt bytte ut skinken med kalkun, kylling eller laks. NAM!