Kjøleskapsgrøt med chiafrø i langpanne

Kjøleskapsgrøt med chiafrø i langpanne

En mettende frokostgrøt toppet med yoghurt og bærm som raskt metter hele laget. Grøten bør stå i kjøleskapet natten over.

Ingredienser


Utstyr

Langpanne
7 ½ dl lettkokte havregryn
6 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 0,5 % fett
4 dl TINE Yoghurt Vanilje
3 ss chiafrø

TIL SERVERING

500 g TINE Yoghurt Vanilje
125 g blåbær
125 g bringebær
5 ss hakkede nøtter

Slik gjør du


    1. Rør sammen havregryn, melk, yoghurt og chiafrø i en bolle og hell over i en rektangulær kakeform eller liten langpanne, ca. 33x23 cm. Dekk til med plast eller lokk og la stå i kjøleskapet natten over.
      Tips
      Bytt gjerne ut yoghurt med kesam i grøten.
    2. Fordel yoghurt utover toppen av grøten og pynt med blåbær, bringebær og hakkede nøtter over før servering.
      Tips
      Topp gjerne grøten med syltetøy om du ikke har friske bær.