Kjøleskapsgrøt i langpanne

Kjøleskapsgrøt i langpanne

Lag kjøleskapsgrøten i en stor kakeform, topp med friske bær og server frokost til hele gjengen. Grøten bør svelle over natten

Ingredienser


Utstyr

Langpanne
6 ½ dl lettkokte havregryn
6 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 0,5 % fett
3 dl Kesam® Vanilje Mager

TIL SERVERING

125 g blåbær
125 g bringebær
5 ss hakkede mandler

Slik gjør du


    1. Rør sammen havregryn, melk og kesam i en bolle og hell over i en rektangulær kakeform eller liten langpanne, ca. 33x23 cm. Dekk til med plast eller lokk og la stå i kjøleskapet natten over.
      Tips
      Generelt tips: Tilsett gjerne et par spiseskjeer chiafrø eller en neve hakkede nøtter til grøten før svelling. 
    2. Fordel blåbær, bringebær og hakkede nøtter over før servering.
      Tips
      Topp gjerne hver porsjon med en spiseskje yoghurt. Grøten kan også pyntes med frisk frukt i biter, ev fruktsalat eller syltetøy.