Tips til hva du kan lage til fotballcupen, 17 mai, eller skoledugnaden!

Du har fått beskjed om å ta med mat på dugnaden, fotballcupen eller 17. mai feiringen og lurer på hva du skal lage? Du er ikke alene. Her er noen enkle tips til hva dere kan lage og som kan bidra til økt inntjening, og økt variasjon i utvalget!
 • Grove vafler
  Ta med grov vaffel - eller svelerøre. Disse kan selges med diverse pålegg (hvitost, skinke, brunost, rømme, syltetøy og bær). Fra TINE kan klubben bestille både hvitost, brunost og rømme. Se mer her, eller last ned vår produktbrosjyre
   
 • Havreboller
  De aller fleste merker ikke at sukkermengden reduseres i en bolleoppskrift. Baker du med havre får du en god og rund smak på baksten. 
   
 • Wraps med ost og skinke
  Veldig lettvint å lage. Dette kan lages kvelden før arrangementet og holder seg lenge hvis det oppbevares i kjøleskapet.   
  Dersom klubben har tilgang til et kjøkken kan dere lage wraps fortløpende på arrangementsdagen. Fra TINE kan klubben få levert ferdig skivet Norvegia
   
 • Grove ostesmørbrød
  Det er en vinner hos store og små. Her kan klubben kjøpe ferdig skivet brød på butikken, og bestille ferdig skivet ost fra TINE. Vi anbefaler hotellbrett med ost som er en mer økonomisk variant. Gjør klar ostesmørbrødene kvelden før, eller bruk en time før arrangementet åpner, så har dere gjort en del klart. 

  Dersom klubben har tilgang til en fryser, kan man også gjøre klart ostesmørbrød på en dugnadskveld og fryse de ned, og steke de etter behov. 

 • Grove baguetter
  Dette er godt med diverse pålegg (ost, skinke, egg) Enkelt å lage og kan forberedes kvelden før. Skal det lages til mange, anbefaler vi å smøre dette på klubbhuset. Fra TINE kan klubben få levert ferdig skivet hvitost og smør. Du finner produktet her. 
   
 • Kjøleskapsgrøt
  Kjøleskapsgrøt lages av melk og havregryn er veldig enkelt å lage. Her kan man også blande inn litt yoghurt for en litt rundere smak. Har man moden frukt til overs kan dette kuttes opp og legges på toppen. 

Se også

Bli kunde gratis

Ingen kjøpsplikt - ingen bindingstid! Gå til søknadsskjema