Vinterens nyheter fra TINE: Noe for enhver smak

Årets første produktnyheter fra TINE og Sunniva består av både vegetaralternativer til middagen, «på-farta»-favoritten Rislunsj Jordbær UTEN, havredrikker fra Gryr® og spennende smaker på alt fra favorittyoghurten din til proteinpuddingen. Gjør deg klar!

TINE® VGTR 

Et smakfullt vegetaralternativ
 

TINE VGTR er et smakfullt alternativ når du vil ha en eller flere kjøttfrie dager i uka. ​TINE VGTR er et fullverdig alternativ som ikke går på kompromiss av hverken smak eller konsistens! Produktet er laget av naturlige råvarer, i en unik og saftig kombinasjon av norsk ost og grønnsaker, som gir høyt innhold av protein. Inneholder 6,1 % fett og er uten soya.  

​TINE® VGTR Boller 270 g 

Bollene stekes enkelt i panna og tilsettes i dine favorittretter som pasta eller til potetmos slik at du kan variere i hverdagen så vel som i helgene. 

TINE® VGTR Burger 160 g 

Burgeren tilberedes som en vanlig burger og er et enkelt alternativ om du vil ha variasjon i middagene.  

TINE® VGTR Deig 250 g 

VGTR Deig kan enkelt gjøre tacofredagen vegetar, uten å gå på bekostning av smaken. Stek den i panna og tilsett tacokrydder – voilà!  

TINE Rislunsj™ Jordbær UTEN 

En liten pause i hverdagen, helt uten tilsatt sukker 
 

Et litt smartere alternativ på farta. Nye TINE Rislunsj Jordbær UTEN er en kremet og smakfull risgrøt med frisk jordbærsaus, begge helt uten tilsatt sukker. TINE Rislunsj™ er en lettvin mellommåltidsløsning du kan kose deg med. Både grøt og syltetøy er uten tilsatt sukker, men har et naturlig innhold av sukker fra melk og bær. Er tilsatt søtstoff.  

Kesam® UTEN mango & pasjonsfrukt

Proteinrik Kesam® - helt uten tilsatt sukker  
 

Kesam® er helt uten tilsatt sukker* og naturlig rikt på proteiner. Kesam® UTEN mango & pasjonsfrukt har en frisk smak av mango og pasjonsfrukt. Spis den som den er, bland med frukt og bær, eller bruk i en proteinrik smoothie. Nam! 

*med et naturlig innhold av sukker fra melk.  

TINE Yoghurt Protein 

Favorittyoghurten din med høyt proteininnhold og 30% mindre sukker* 
 

Nå får du hele Norges favorittyoghurt med høyt proteininnhold og 30% mindre sukker. Nye TINE Yoghurt Protein kommer i de populære smakene pasjonsfruktvanilje og naturell.

*sammenliknet med andre liknende produkter. 

Go‘morgen® yoghurt med smak av sitron og ingefær 

Laktosefri Go‘morgen® yoghurt  med spennende, frisk smak  inspirert av «ingefær shot»
 

Go‘morgen® Sesongyoghurt har spennende smaker og «sprekt» design, et perfekt lite måltid på farta.

Go‘morgen® UTEN med smak av pasjonsfrukt 

Første yoghurt med koffein!
 

Den sesongyoghurten inneholder ekstrakt fra frukten guarana som har et naturlig innhold av koffein. Sesongyoghurten er uten tilsatt sukker, med et naturlig innhold sukker fra melk og frukt. Yoghurten er laktosefri og inneholder søtstoff. 

Go‘morgen® bar med melkesjokolade og kokos 

Perfekt reserveproviant

Go'morgen® müsli- og nøttebar kommer nå med ny smak. Passer perfekt som et lite måltid på farten eller som «reserveproviant» i veska og i matpakka.  

TINE Yoghurt Laktosefri 

Nye produkter og spennende smaker

Nå kommer TINE Yoghurt Laktosefri med frisk jordbærsmak. Den samme gode TINE Yoghurt smaken, bare helt uten laktose. I tillegg kommer TINE Yoghurt laktosefri med vaniljesmak i 500 grams beger: perfekt på frokostblanding, i smoothie eller akkurat som den er. 

Tinemelk Sjokolade 

Laktoseredusert og uten tilsatt sukker

Nå får du en frisk, lett Tinemelk med smak av sjokolade. Melken smaker mildt og godt av sjokolade. Prøv den gjerne oppvarmet med krem – verdens kanskje enkleste kopp med kakao! 

Tinemelk Sjokolade har høyt innhold av vitamin B12, kalsium og fosfor. I tillegg er den kilde til vitamin D, riboflavin, kalium og jod. Tinemelk med smak er uten tilsatt sukker og har et naturlig innhold av sukker fra melk. Melken er laktoseredusert og har lavt fettinnhold.  

Biola® yoghurt blåbær/vanilje 

Yoghurt med nøye utvalgte melkesyrebakterier, vitamin D og fiber 

Biola® Yoghurt har en frisk og god smak av blåbær og vanilje. Yoghurten inneholder nøye utvalgte bakteriekulturer og er beriket med vitamin D. Som en del av et aktivt liv med sunt ​kosthold, bidrar vitamin D til immunforsvarets normale funksjon. Biola® Yoghurt er i tillegg en kilde til fiber. 

TINE IsKaffe Gusto Nocciola 

Iskaffe med herlig smak av hasselnøtt

Nocciola er italiensk og betyr hasselnøtt. Caffé alla Nocciola stammer opprinnelig fra Napolis rike kafékultur og er som man kanskje kan tenke seg – kaffe med smak av hasselnøtt. TINE IsKaffe Nocciola er laget med kaffebønner dyrket i Brasil blandet med norsk melk og en smak av hasselnøtt. Inneholder koffein tilsvarende en kopp kaffe og nytes best iskald. 

Nye favoritter til treningsbagen fra YT®

YT® proteinbar brownie med sjokoladetrekk 

Proteinrik bar uten tilsatt sukker

YT® Proteinbar Brownie er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret.  

YT® proteinbar fudge og peanøtt med sjokoladetrekk 

Proteinrik bar uten tilsatt sukker

YT® Proteinbar Fudge  er perfekt når du ønsker et raskt lite måltid med mye proteiner i forbindelse med trening. Utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret.  

YT® proteinpudding med smak av vanilje 

Proteinrik pudding med en herlig smak av vanilje

YT® Proteinpudding har 20 gram protein per beger og er uten tilsatt sukker*. Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen. I tillegg kommer den i et praktisk beger med skje i lokket slik at den enkelt kan nytes på tur til eller fra trening. YT® Proteinpudding med smak av vanilje er laktosefri. 

*søtet med søtstoff og har et naturlig innhold av sukker fra melk. 

YT® Proteinpudding med smak salt karamell 

Proteinrik pudding med en spennende smak av salt karamell

YT® Proteinpudding har 20 gram protein per beger og er uten tilsatt sukker*. Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen. I tillegg kommer den i et praktisk beger med skje i lokket slik at den enkelt kan nytes på tur til eller fra trening. YT® Proteinpudding med smak av salt karamell er laktosefri. 

*søtet med søtstoff og har et naturlig innhold av sukker fra melk. 

YT® Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe 

Proteinrik shake med en herlig smak av Frappe

YT® Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe har 20g proteiner per beger og er uten tilsatt sukker*.  Den kan oppbevares i romtemperatur og tåler fint oppbevaring treningsbagen og kan enkelt inntas med en hånd. YT® Proteinshake koffeinfri Kaffe Frappe er laktosefri. 

*søtet med søtstoff og har et naturlig innhold av sukker fra melk. 

YT® Restitusjonsdrikk Laktosefri og koffeinfri Kaffe Latte 

Den første laktosefrie restitusjonsdrikken fra YT® 

Dette er den første helt laktosefrie restitusjonsdrikken fra YT®. Restitusjonsdrikken har en nydelig smak av kaffe latte og laget på ekte, koffeinfri kaffe siden den skal drikkes etter treningsøkten.YT® Restitusjonsdrikk er satt sammen med en optimal ernæringsprofil for effektiv restitusjon etter trening og inneholder 20 gram proteiner i tillegg til karbohydrater. Den kan oppbevares i romtemperatur og passer derfor godt å ha med i treningsbagen, men smaker best kjølt.  

Nyheter fra Sunniva® 

Gryr® Havredrikker  

Forfriskende og smakfull plantedrikk laget på havre – beriket med vitaminer, kalsium og jod
 

Gryr er en serie plantebaserte produkter fra Sunniva.  Høsten 2018 ble produktene Gryr® Til Matlaging kokos og raps og Gryr® Havre Iskaffe Vaniglia lansert. Nå kommer Gryr med to nye, spennende produkter: Gryr Havredrikk Naturell og Gryr Havredrikk Fyldig Naturell.  

Gryr® Havredrikk Naturell 1 l 

Gryr Havredrikk Naturell har en frisk og mild smak av havre og inneholder kun 1,5% fett. Havredrikken har tilnærmet like bruksområder som lettmelk og er beriket med vitaminer, kalsium og jod. I tillegg er havredrikken glutenfri.  

Perfekt til for eksempel frokostblandingen, til bakverket eller kan nytes som den er.  

Gryr® Havredrikk Fyldig Naturell 1 l  

Gryr Havredrikk Fyldig Naturell er en rund og smakfull plantedrikk og inneholder 3% fett som gjør at den er perfekt til å steame til kaffen. Den er beriket med vitaminer, kalsium og jod, og er også glutenfri. 

I tillegg til å være perfekt til å steame til kaffen har havredrikken tilnærmet like bruksområder som helmelk.  

Nyheter fra OsteCompagniet

Blågut 150 g

Fyldig ost fra Selbu

Blågut er en aromatisk blåmuggost. Den er ystet av kumelk og har en litt kraftig og fyldig smak. Et nytt tilskudd til Norske Ostespesialiteter; en osteserie hvor kvalitet, håndverk, historie og opprinnelse står i høysetet. Osten er produsert på TINE Meieriet Selbu og passer godt i salaten, som snacks og på ostefatet. Den egner seg også som ingrediens i dressinger, supper og sauser. La osten stå i romtemperatur i én time før den skal spises – da smaker den best.

Dovretinde 150 g

Fløyelsmyk konsistens

Dovretinde er en hvitmuggost ystet av kumelk. Den har fløyelsmyk konsistens og særegen pikant, litt syrlig smak. Et nytt tilskudd til Norske Ostespesialiteter; en osteserie hvor kvalitet, håndverk, historie og opprinnelse er høyt prioritert. Osten er produsert på TINE Meieriet Dovre og passer godt på brød, som snacks, på ostefatet eller til dessert med frisk frukt. La osten stå i romtemperatur i én time før den skal spises – da smaker den best.

Raclette Le Rustique 400 g

Den perfekte gratineringsosten

Dette er en klassisk fransk raclette- og gratineringsost som også kan benyttes til toast og burger. Den har super smelteevne, er uten skorpe og ferdig kuttet tilpasset racletteskålen. Tiden er inne for smakfull, nostalgisk lørdagskos!

Ønsker du som journalist å få tilsendt smaksprøver på produktene eller har andre spørsmål? Kontakt kommunikasjonsrådgiver Mimmi Granli, i TINE. 

Siste saker