Velkommen til Bygdø Kongsgård

Søndag 21. september inviterer Bygdø Kongsgård og TINE til åpent fjøs. Der får barn mulighet til å gi gress til både høns og griser, klappe kaninene og hilse på sauene. TINE serverer økologisk frokost fra klokken 11:00-12:30.

Bygdø Kongsgård arrangerer søndag stor familiedag med åpent fjøs, økologisk mat, potetplukking, hopping i høyet, pinnebrødsteiking og ponniridning. Kongsgården er blant TINEs syv besøksgårder og vi skal servere økologisk frokost til de fremmøtte.

− På Bygdø Kongsgård er det 60 kuer som skal melkes to ganger om dagen. Disse leverer økologisk melk til TINE, og blir til produkter som selges i butikk. På søndag kan både barn og voksne bli med inn i fjøset og se hvordan det foregår, sier prosjektleder Monica Myran Hexum.

Kickstart på Økouka

Økouka starter ikke før mandag 22. september, men TINE tyvstarter med en frokost av 100 prosent økologiske råvarer.

− Vi byr på økologiske kefirlapper, økologisk kjøleskapsgrøt og økologisk cultura med müsli. Frokosten er fra 11:00-12:30 og vi håper at folk kommer innom flotte Bygdø Kongsgård både for å spise frokost, men ikke minst hilse på alle de fine dyrene, sier Hexum.

Familiedagen er fra kl. 11-16.