TINE på Taste of Oslo

– Årets store kulinariske opplevelse i Oslo arrangeres 29. aug.–1.sept. ved Rådhusplassen, og Jarlsberg er til stede med egen stand, forteller merkevaresjef Halvor Westereng-Hauge. VÅR Fruktmost er også representert på festivalen.

Det er første gang TASTE-konseptet er i Norge. Dette er et premium festivalkonsept som har eksistert i ti år og har gjestet storbyer  storbyer som Sydney, New York, London og Amsterdam.

På plass under festivalen er seks av Oslos topprestauranter, over 50 profilerte kokker fra Norge og utlandet, det er smaksprøver, seminarer og kokkekurs, alt pakket sammen i et behagelig lounge-inspirert miljø.

Jarlsberg er stolt sponsor og er til stede med egen stand fra torsdag til søndag der vi har gratis smaksprøver på Jarlsberg Edel, Jarlsberg XO og Jarlsberg Røkt.
– Dette er en flott arena for å markedsføre Jarlsberg, der vi er i et miljø med andre premium merkevarer og restauranter. Her treffer vi midt i blinken med hensyn til Jarlsberg sin målgruppe, nemlig kokker, foodies og folk som er over gjennomsnittlig opptatt av mat og matopplevelser, sier Westereng-Hauge.

VÅR Fruktmost

Den eksklusive fruktmosten VÅR er også representert på festivalen.
– VÅR vil bli tilbudt i menyene til alle restaurantene som alkoholfritt alternativ til vin, sier Hanne Viksmo Svært i Sunniva Drikker.

Les mer om festivalen og sjekk åpningstider her: www.tasteofoslo.com

Taste sign