TINE møter 250.000 i Stavanger

Det er ventet at 250.000 personer vil besøke årets Gladmatfestival i Stavanger 24.–27. juli, den største matfestivalen i Norden. På stand 56 midt i Vågen tar TINE plass med en stor stand.

Gladmatfestivalen i Stavanger er en av de største mathendelsene i Norden – og TINE er der!

Vi håper flest mulig vil ta seg en smakebit av Jarlsberg Edel, og vi selger både ostetallerkner og pizza med Jarlslberg - smakfulle TINE-opplevelser på rekke. Å møte en kvart million forbrukere på èn gang er en stor hendelse for TINE. Derfor har vi satset betydelig på denne festivalen både i år og tidligere år.

I år har vi en stor stand med den verdensberømte osten med den unike smaken; Jarlsberg. Her vil du få gratis smaksprøve av nyheten Jarlsberg Edel, du kan kjøpe pizza med Jarlsberg og ostetallerken med ulike Jarlsberg-oster med riktig tilbehør. Vi deler ut ballonger til barna.

Daglig arrangeres pizzakurs for barn og andre morsomme aktiviteter. Hele Norges Ingrid Espelid Hovig kommer innom teltet og signerer sin nyutgivelse av klassikeren «Den rutete kokeboken» fredag og lørdag. Det vil også bli solgt ulike nyheter av smådrikke, som isTe Ekte, isTe Zero, IsKaffe Zero, Limo og relanseringen TINE Milkshake.