TINE har oppskriften på god julestemning

Nisser på TineMelk-kartongen, TINE Kremfløte og TINE Seterømme er et sikkert tegn på at nå er det snart jul. TINEs jule-profilannonser pryder flere magasiner i adventstida, og denne uka er boards med fine smørannonser godt synlige. Julemateriell er på vei ut i butikk, og snart åpner TINE sin julekalender, som i år gjøres i samarbeid med the Flying Culinary Circus og Røde Kors.

I årets TINE Julekalender har vi fått hjelp på kjøkkenet av gutta fra Flying Culinary Cirucus med gjester som Marit Bjørgen, bestevennene Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal, Årets kokk 2015  Christopher W. Davidsen og mange flere. 

Gi folk god julestemning
-Vi har laget 27 korte inspirerende filmer stappfulle av tips og triks til de mest brukte juleoppskriftene på julemat. Det er vel ingen overraskelse at alle oppskriftene inneholder TINE-produkter. Dette gjør vi for å gi folk den beste julestemning, sier markedssjef Sture Nicolaysen.

TINE samarbeider med flere profiler fra idretts-Norge det er derfor naturlig å bruke dem i denne kampanjen.
- Det er personer som står godt til våre merkevarer, sier han.

Gir inntekt til Røde Kors
TINE er en stolt samarbeidspartner til Røde Kors, så derfor har vi gjort det slik kalenderen også skal bidra til litt penger til Røde Kors sitt arbeid for et varmere samfunn. Det gjøres ved at når folk ser filmene og oppskriftene blir de spurt om å registrere seg. For hver person som registrerer seg vil TINE gi kr 10,- til Røde Kors.

Tine Julekalender 2015 

I tillegg skal TINE ta i bruk Facebook for å spre både filmene og oppskriftene.

Engasjer deg på tine.no/julekalender