Produktnyheter fra TINE

I dag lanseres mange nyheter fra TINE i dagligvarehandelen. Blant produktnyhetene finner du blant annet TINE IsKaffe Barista, TINE IsTe EKTE og flere nye varianter av TINE Kesam i hyllene.

TINE IsKaffe Barista - en helt ny iskaffe med skikkelig kaffesmak og helt uten tilsatt sukker eller søtstoff.

TINE IsKaffe Barista - en helt ny iskaffe med skikkelig kaffesmak og helt uten tilsatt sukker eller søtstoff.

Gode Greier smoothie kommer i tre smaker: bringebær, appelsin og gulrot & gresskar.

Gode Greier smoothie kommer i tre smaker: bringebær, appelsin og gulrot & gresskar.

TINE Kesam Dipp krydret med løk og paprika, smaker godt både til sunn og usunn snack.

TINE Kesam Dipp krydret med løk og paprika, smaker godt både til sunn og usunn snack.

TINE Kesam Lime har vært populær i våre smakstester og gir forbrukerne valgmuligheter.

TINE Kesam Lime har vært populær i våre smakstester og gir forbrukerne valgmuligheter.

TINE Laktosefri Mager Kesam egner seg svært godt for personer med laktoseintoleranse.

TINE Laktosefri Mager Kesam egner seg svært godt for personer med laktoseintoleranse.

Folket har talt!  TINE Milkshake Summer Edition kommer i smaken Karamelldrøm.

Folket har talt! TINE Milkshake Summer Edition kommer i smaken Karamelldrøm.

Noisy Passion Summer Edition med smak av pasjonsfrukt og fersken.

Noisy Passion Summer Edition med smak av pasjonsfrukt og fersken.

Produktlansering i mai 2014

TINE IsKaffe Barista 330 ml
Vi lanserer nå en helt ny iskaffe med skikkelig kaffesmak og helt uten tilsatt sukker eller søtstoff. Målgruppen er de som liker kaffe, men synes dagens iskaffe er for søt og/eller ønsker et sunnere alternativ som de kan drikke hver dag.

Gode Greier smoothie
Sunniva lanserer smoothie som kombinerer den gode smaken fra friske frukter med næringsrike grønnsaker og bær. Gode Greier smoothies er ikke fra konsentrat, uten tilsetningsstoffer og ekstra rik på C-vitamin. Gode Greier skal imøtekomme forbrukernes ønske om flere sunne og naturlige mellommåltid på farten.

TINE Kesam Dipp krydret med løk og paprika
Forbruker ønsker lettere produkter og TINE møter denne trenden med TINE Kesam Dipp krydret med løk og paprika. Den inneholder 7,4 prosent fett og er en kilde til proteiner. Ferdigblandet dipp som er klar til å nytes. Smaker godt både til sunn og usunn snack.

TINE Kesam Lime
TINE Kesam Lime er en ferskost med 7,4 prosent fett og er en god kilde til proteiner. Den er fin og frisk i smaken og passer ypperlig til desserter, frukt og bær. Lime har vært populær i våre smakstester og gir forbrukerne valgmuligheter.

TINE Laktosefri Mager Kesam
TINE Laktosefri Mager Kesam egner seg svært godt for personer med laktoseintoleranse. Kesam passer godt som tilbehør til ulike retter og er en utmerket smakshever i kalde sauser og dipper.

TINE Laktosefri Mager Kesam er en ferskost med 1 prosent fett. Den er rik på proteiner.
Den laktosefrie kesamen gjennomgår en prosess der melkesukkeret spaltes. Hos personer som ikke har laktoseintoleranse foregår denne spaltingen i fordøyelsen.

TINE isTe EKTE Sitron og TINE isTe EKTE Bringebær
EKTE er den eneste isteen i Norge som ikke er utviklet på tekonsentrat, men på te trukket direkte i produksjonen. Dette gjør underverker for smaken. EKTE inneholder 40 prosent mindre sukker en original iste, og har kun 20 kcal per 100 ml.
Presset Pink Lady Eple 0,3 l og Presset Valencia Appelsin 0,3 l
For de kvalitetsbevisste forbrukerne på farten. Lanseringen av Sunniva Presset har vært en stor suksess. Nå lanserer vi to av jusene i praktisk 0,3 l flaske for å gjøre det enkelt å velge kvalitet også på farten.

Litago Lettere Jordbær 0,5 l
Det er en sterk sunnhetstrend innenfor smaksatt melk. Litago Lettere kommer nå også med jordbærsmak, laktoseredusert og med kun 1,5 prosent tilsatt sukker.

Sesongprodukter

TineMjølk frå stølar i Valdres
Vi fortsetter suksessen! TineMjølk frå stølar i Valdres er en lettmelk av ypperste kvalitet fra melkekyr på sommerbeite. TineMjølk frå stølar i Valdres selges på Østlandsområdet i perioden som kyrene er på stølene, nemlig fra juli til slutten av august.

TINE Milkshake Summer Edition
Folket har talt! Etter hard kamp på Facebook ble Karamelldrøm kåret til årets sommervariant av TINE Milkshake. TINE Milkshake Karamelldrøm er en god, tyktflytende, skummende og søt milkshake med karamellsmak. TINE Milkshake er en serie melkebaserte drikker for nytelse og kos og kommer i smakene sjokolade, jordbær og banan. Ristes i 20 sekunder – og nytes iskald. Milkshakene kommer i klassisk begeremballasje og med samme oppskrift og deilige smak som da den først ble lansert i 1983.

Noisy Passion Summer Edition 400 ml
TINE tar sunnhetstrenden på alvor med videre satsning på Noisy, vår forfriskende juicebrus som er basert på kun naturlige råvarer og er uten tilsatt sukker. Som en del av vårt nye sesongkonsept lanserer vi Noisy Passion Summer Edition med en sommerfrisk smak av pasjonsfrukt og fersken. En forfriskende juice som kan nytes med god samvittighet. Vi fortsetter med spennende smaker for vinter og vår som vil bidra til at flere oppdager Noisy som et godt alternativ hele året.

TINE Yoghurt Sommerfrisk 8x150g
TINE Yoghurt kommer nå med fire nye sommerfriske smaker som appellerer bredt: jordbær, kokos, rabarbra og kirsebær. TINE Yoghurt Sommerfrisk avløser TINE Yoghurt Vårfrisk fra uke 23.

Biola Sesong Eple & Guava
Biola Sesong er et nytt tilskudd av sesongprodukter innen Biola-familien. Melken er syrnet med unike melkesyrebakterier som naturlig hører hjemme i en sunn mageflora. Fra mai frem til midten av september vil du finne den friske smaken Eple & Guava i butikken. Guava er en tropisk frukt og kjent for sin søtsyrlige smak.