Ost og yoghurt på Matstreif

Både yoghurt fra TINE og spesialoster fra Ostecompagniet blir å finne på Matstreif i sentrum av Oslo 11. og 12. september. - Vi deltar for å inspirere og vise hvor enkelt og godt det er å lage et sunt mellommåltid med TINE Yoghurt , sier senior merkevaresjef Elin Renbjør.

Matstreif finner du både på Rådhusplassen, Aker Brygge og Tjuvholmen.

Samarbeider med godt.no
TINE Yoghurt har en avtale med Schibsted som blant annet innbefatter samarbeid med VGs godt.no Derfor er det naturlig for TINE å ha en stand sammen med dem også i år, på samme måte som i fjor. Det var meget vellykket.
- Utgangspunktet for et slikt samarbeid er å sikre påminnelse av TINE Yoghurt gjennom digitale bannere samt å øke trafikken inn til nettsiden vår yoghurt.no, et inspirasjonsmagasin for TINE Yoghurt, forteller Elin Renbjør.

Støtter flyktningene
I fjor delte TINE ut gratis yoghurt. I år ønsker arrangørene at det tas betaling også på vår stand, slik de fleste andre rundt oss gjør.

- Men i stedet for å betale på vanlig måte, ber vi de som kjøper yoghurt heller gi penger til Røde Kors og deres arbeid for å hjelpe flyktningene som kommer til landet, avslutter  Elin Renbjør.

Oster med unik smak
Ostecompagniet  vil også bli godt synlig i teltet til Matmerk. Her vil publikum kunne smake på oster som alle har det til felles at de har fått Spesialitetsmerket "Unik Smak. Det gjelder:
-Nyheten Chevre Ramsløk
-Chevre Naturell
-Chevre Original
-Balsfjord hvit geitost
-Kvitlin hvit geitost
-Snøhetta Camembert
-Ridderost 

Chevre Ramsløk frå Haukeli i Telemark Ansatte fra meieriene
- I tillegg presenterer vi Gamalost som er merket med "Beskyttet Geografisk Betegnelse". Foruten medarbeidere fra Ostecompagniet, vil ansatte fra meieriene i Ørsta, Storsteinnes og Vik delta på standen, forteller Ulrika Tivert Sølvberg, senior merkevaresjef i Ostecompagniet.