Nytt design på økologisk melk

TineMelk fra Økologiske gårder kommer nå med et nytt design med bilder fra Bygdø Kongsgård. – For oss i TINE er det viktig å bringe melkeproduksjonen nærmere folket, sier konsernsjef Hanne Refsholt.

Konsernsjef i TINE, Hanne Refsholt, under åpningen av besøkstunet på Bygdø Kongsgård.
Konsernsjef i TINE, Hanne Refsholt, under åpningen av besøkstunet på Bygdø Kongsgård.
TineMelk fra Økologiske gårder har nå fått nytt design.
TineMelk fra Økologiske gårder har nå fått nytt design.

Bygdø Kongsgård er én av 350 økologiske gårder som leverer melk til TINE. Gården drives av Norsk Folkemuseum og har en historie som både klostergods og kongelig eiendom. I dag nyter seksti melkekyr et urbant landliv som gir oss frisk, økologisk kvalitetsmelk. Bygdø Kongsgård var også blant de 117 melkeprodusentene som i år mottok sølvtine for å ha levert feilfri melk av ypperste kvalitet i 15 år.

– Derfor er vi ekstra stolte i dag når vi lanserer de nye kartongene for TineMelk fra økologiske gårder. De nye melkekartongene har nettopp bilder av alle de dyktige folkene som jobber på Bygdø Kongsgård og av kyrne som leverer den gode kvalitetsmelka. For Bygdøy Kongsgård er ikke bare den største gården i Oslo, men også en av de aller, aller beste i landet, sier konsernsjef i TINE, Hanne Refsholt.

En besøksgård i samarbeid med TINE er en gård der du som barnefamilie skal kunne se og lære om landbruket, melkeproduksjon og deler av TINEs verdikjede. Offentliggjøringen av det nye designet ble gjort på åpningen av det nye besøkstunet på Bygdø Kongsgård, hvor blant annet statssekretær i landbruks- og matdepartementet, Hanne Maren Blåfjelldal, var tilstede for anledningen.