Ny, forbedret design på Jarlsberg®

Vi lytter til forbrukerne og kommer nå med en ny, forbedret emballasje på Jarlsberg®. Med en helt ny åpne/lukke-funksjonalitet vil den gode smaken bevares uten at du trenger å pakke den inn med annen emballasje.

TINE og Jarlsberg® tar forbrukerne på alvor. Vi har fått en rekke forbrukerklager på emballasjen på grunn av dårlig åpne/lukke-mekanisme og mange mener at de har vært nødt til å bruke egne plastposer i tillegg. Derfor relanserer vi Jarlsberg® Original skorpefri bit, Jarlsberg® Edel skorpefri bit, og Jarlsberg® Lettere skorpefri bit. Designet for hele porteføljen til Jarlsberg® er modernisert.

– I tillegg til at mange har klaget på åpne/lukke-funksjonaliten har vi fått mange tilbakemeldinger på at det har vært vanskelig å skille de ulike typene fra hverandre. Derfor har vi modernisert hele serien. Det skal gjøre det lettere for forbrukere å finne sin favoritt, sier Knud Høijord Fahrendorff, kategoridirektør i TINE.

Borrelås-funksjon

Den nye emballasjen er laget med helt ny teknologi med en slags borrelås-funksjon. Der det ofte er bare ett spor som låser sidene sammen, er det nå hele tre spor man kan treffe. Dette sikrer en tettere og mer brukervennlig emballasje, som igjen gjør at Jarlsberg®-osten bevarer den gode smaken lenger.

Den forbedrede emballasjen og designendringen gir noe høyere produksjonskostnader som innebærer en mindre prisøkning ut fra TINE. Det er likevel butikkjedene som i siste ende setter prisen forbruker møter i butikk.