Kyrre (10) vant drømmedag

Uflaks ble til flaks da Lillehammer-gutten Kyrre ble den heldige vinner av en drømmedag med Aleksander Aurdal og resten av Freeski-landslaget. Konkurransen er i regi av TineMelk og en del av kampanjen #tinegips.

Kyrre vant drømmedag med Aleksander Aurdal og resten av Freeski-landslaget. Foto: Christopher Frankum
Kyrre vant drømmedag med Aleksander Aurdal og resten av Freeski-landslaget. Foto: Christopher Frankum

Kyrre Rosenvinge Holter hadde nok ikke sett for seg at det å brekke et bein ville gi han muligheten til å møte helten hans Aleksander Aurdal og resten av Freeski-landslaget. Men med TineMelks kampanje #tinegips fikk Lillehammer-gutten dobbelt så mye glede av endelig å kunne kaste gipsen. I dag var han og en venn på trampolinetrening i Hemingshallen i Oslo sammen med foreldrene.

− Dette er drømmen hans. Derfor tok vi gledelig fri fra jobb og skole for at han skulle kunne være med på dette. Aleksander Aurdal er helten hans, sier Monika Rosenvinge, moren til Kyrre.

Melk styrker kroppen

− TineMelks slagord er «melk styrker kroppen» og med denne kampanjen ønsket vi å formidle det på en morsom måte. Mange har allerede vunnet en signert utgave av Aleksander Aurdals signaturhjelm fra Sweet Protection, men Kyrre fikk også hovedpremien, sier senior merkevaresjef Sture Nicolaysen.

Som del av et aktivt liv med sunt kosthold, bidrar protein til å styrke musklene og kalsium til å bevare skjelettet. Det var utgangspunktet for kampanjen som startet med reklamefilmen med Aleksander Aurdal i hovedrollen.

Sponser Freeski-landslaget

Konkurransen gikk ut på at folk med eller uten brukket bein kunne vise hvordan man best dekorerer gipsen ved å legge ut et bilde på Instagram med emneknaggen #tinegips. Vinnere ble kåret hver uke og konkurransen fortsetter frem til 31. oktober 2014.

− TINE sponser Freeski-landslaget og vi synes dette er en kjempefin måte å bruke dette samarbeidet på. Vi ønsker å være en pådriver for at barn og unge har et sunt og variert kosthold, kombinert med aktiviteter som lek og idrett, sier Nicolaysen og avslutter:

− Og drikker melk, så klart!