Feiret Bjørgen med kake

Vi fikk fint besøk av Marit Bjørgen tirsdag for blant annet å evaluere samarbeidsavtalen vår. Samtidig ønsket vi å benytte anledningen til å gratulere og feire hennes fantastiske sesong!

Marit Bjørgen mottok ostekurv og innrammet «melkebartplakat» samt heder og ære fra TINE-ansatte. Foto: Janne Sandvik
Marit Bjørgen mottok ostekurv og innrammet «melkebartplakat» samt heder og ære fra TINE-ansatte. Foto: Janne Sandvik

I tillegg til å ha levert fantastiske sportslige resultater har hun bidratt mye inn mot TINE i mange aktiviteter og tiltak:

TINEstafetten

Marit Bjørgen har vært med på TINEstafetten på Bislett i Oslo to år på rad. I 2013 smalt hun i startpistolen og satte i gang de 5000 barna på Bislett. Samme året var Marit også en premie i en konkurranse, hvor en klasse vant en gymtime med henne. Stor stas for både elever og lærere.

For TINEstafetten i fjor var temaet at alle kan bli med på TINEstafetten. På Bislett konkurrerte Marit Bjørgen da på et lag med Kjetil Jansud, Aleksander Aurdal og Margrete Renstrøm mot et lag med fysisk nedsettelse. Marit satt i rullestol og laget hennes tapte stort. Kanskje det største tapet den sesongen!

Kampanjer og reklamefilmer

Marit Bjørgen har vært med på flere butikkampanjer, annonser og reklamefilmer for TINE før og under OL samt under VM i Falun. Hun designet Litago-langrennskua på Litago-drikken som var i salg under OL og har vært avbildet på diverse andre TINE-produkter. Marit var også med på å dekorere en av TINEs pepperkakejulekuer i desember.

En super utøver og en super samarbeidspartner!

Marit Bjørgen 170315 kake