Et forbilde for andre

Hanan Jahr kom til Norge som 16 åring. Hun flyktet fra Kuwait sammen med sin far og to søstre. Hun lærte seg norsk, begynte å studere og er i dag markedssjef i kategori Mellommåltid. Nå er hun en av ti vinnere av ”Top 10”, en kåring i regi av konsulentselskapet Leadership Foundation.

Leadership Foundation har kåret ti førstegenerasjonsinnvandrere som har gjort det skikkelig godt i norsk arbeids-, samfunns- eller kulturliv, og Hanan er altså en av disse.

– Vi gleder oss sammen med Hanan over tildelingen, og er stolt over å ha henne på TINE-laget. Hanan er faglig svært dyktig, en sympatisk leder og en fremragende kommunikatør som hver dag legger ned en solid innsats for TINE, sier Unn Grønvold Nikolaisen, som er hennes leder.

Språk, innsats og flaks

- Ikke alle er like heldig, og det finnes ingen fasit. Men man må lære seg språket, jobbe masse og ha en dæsj med flaks, så er du der, sier Hanan til A-magasinet. Hun mener at nettopp annerledesheten hennes har bidratt positivt til at hun er der hun er i dag.

Flinkeste jenta i klassen

Sitt livs stolteste øyeblikk hadde hun i 2004 da hun under masterstudiene på BI ble kåret til ”Årets student”. Hun gikk ut av BI med toppkarakterer.

Hanan mener hun har mye å takke foreldrene sine for. – Jeg er stolt av å oppfylle min og mine foreldres drøm om å fullføre en god utdannelse og starte en god karriere som jeg trives med, sier hun og understreker at hun er blitt tatt meget godt imot av kollegene i TINE.

TINE har en medarbeider til som har fått samme utmerkelse, Amela Koluder-Døvre som er innovasjonsleder i TINE Vekst og Utvikling. Hun fikk prisen i 2012.