Erna-pannekake vekker oppsikt

TINE MatSans vekker oppmerksomhet med sin kampanje for pannekaker. Det skyldes ikke minst at statsminister Erna Solberg har kommentert saken på Twitter.

TINEs egen oppskriftstjeneste MatSans har fått den verdensberømte Nathan Shields til å lage pannekakekunst av kjente nordmenn, blant dem Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Marit Bjørgen.

Det har ført til at statsministeren selv muntert har kommentert saken på Twitter, og fastslått at denne formen for pannekakesteking lang overgår hennes kompetanse på området.

Interessen for saken har heller ikke blitt mindre ved at VG på sine nettsider har omtalt og vist hvordan en statsminister og en partileder "stekes" i pannen.

Les også: Jonas vant valget, men har Erna den beste pannekaken?

Hvordan det hele foregår ser du i flere videoer på TINE MatSans

Dette er TINE MatSans
Norges første, smarte oppskriftjeneste som tar i bruk algoritmer for å gi presist personlige middagsforslag tilpasset hver og en forbruker. Jo mer man bruker den, jo bedre oppskrifter får du. I tillegg tilbyr TINE MatSans et meget godt søk med mulighet til å søke etter en eller flere ingredienser, skredersydde ukemenyer og en digital handleliste som forenkler middagshverdagen. Det perfekte verktøy for alle som opplever "middagsblackout"!