30 nye produkter fra TINE

Stadig flere ønsker sunne produkt i hverdagen og flere av TINEs lanseringer i februar møter disse kravene. – TINE ønsker å tilby forbrukerne sunne og praktisk løsninger som både øker anvendeligheten, men som også gir matglede, sier fungerende konserndirektør Marked, Frode Fimreite.

TINE Styrk Original og Kakao - nå i «på farten»-størrelser
TINE Styrk Original og Kakao - nå i «på farten»-størrelser
14 Cottage Cheese Chilimandel
14 Cottage Cheese Chilimandel
Smøremyk brunost - tre smaker: Fløtemys, Millom og Gudbrandsdalen
Smøremyk brunost - tre smaker: Fløtemys, Millom og Gudbrandsdalen
Nå Rømmedressing
Nå Rømmedressing
Biola Frukt Eple/Drue/Pasjon og Biola Frukt Appelsin/mandarin: uten melk med LGG-bakterier
Biola Frukt Eple/Drue/Pasjon og Biola Frukt Appelsin/mandarin: uten melk med LGG-bakterier
Gresk Matyoghurt
Gresk Matyoghurt
YT Smoothie jordbær og solbær og YT Smoothie appelsin og bringebær
YT Smoothie jordbær og solbær og YT Smoothie appelsin og bringebær
Selbu Blå Kraftig
Selbu Blå Kraftig
Smørbar-serien i ny design
Smørbar-serien i ny design

Mellommåltidsserien 14
Vi spiser stadig oftere mat på farten og vil helst at det skal være enkelt, smakfullt og sunt.
TINE møter de nye måltidsvanene ved å lansere produktserien 14, en serie mellommåltider bestående av cottage cheese, gresk yoghurt og havregrøt med toppinger. Den nye produktserien 14 er et resultat av en grundig innovasjonsprosess og gir forbrukerne flere sunne valgmuligheter i mellommåltidskategorien.
– Vi har hentet inspirasjon fra utlandet, men også sett på norske mattradisjoner. Navnet 14 viser til det tidspunktet på døgnet hvor de fleste av oss har lyst på, og behov for, noe å spise, sier kategoridirektør Unn Grønvold Nikolaisen.
Les mer om produktserien 14.
 
Smøremyk brunost
9 av 10 nordmenn spiser brunost og det tradisjonsrike pålegget feiret i fjor 150 år. Men flere ønsker å ta med seg brunosten på tur, i barnehagen eller på lesesalen. TINE lanserer Smøremyk brunost og lanserer tre smakfulle varianter: Smøremyk Gudbrandsdal, Smøremyk Fløtemys og Smøremyk Millom.

Biola Frukt
Biola Frukt Eple/Drue/Pasjon og Biola Frukt Appelsin/mandarin er fruktdrikker tilsatt den unike Biola-bakterien LGG og er et melkefritt alternativ til vanlig Biola. Én porsjon kan inngå som en av de anbefalte «5 om dagen» av frukt og grønt.

TINE Matyoghurt Gresk Type
TINE Matyoghurt Gresk Type har en fyldig konsistens og en frisk smak. Produktet bidrar til å balansere varme retter etter din smak, og gjør det enkelt å tilberede sunne og gode retter. TINE Matyoghurt Gresk Type inneholder 8 prosent fett og er rik på protein. TINE Matyoghurt Gresk type erstatter dagens TINE Matyoghurt.

TINE Lett Gresk Matyoghurt
TINE Lett Gresk Matyoghurt har en fyldig konsistens og en frisk smak. Produktet egner seg godt både som en kald saus og til å røres ut i en dressing (beholder den fyldige konsistensen), og gjør det enkelt å lage sunt middagstilbehør til hverdags. TINE Lett Gresk Matyoghurt inneholder kun to prosent fett og er rik på protein.

Nå Rømmedressing
Nå Rømmedressing 125 g med urter. Produktet er allerede godt etablert istorhusholdningsmarkedet og endelig lanseres det også i dagligvare. Nå Rømmedressing inneholder kun 9 prosent fett og har en mild smak med urter (løk, paprika, persille og gressløk).

TINE Styrk Kakao 
TINE Styrk er den smarte hverdagsmelken med 50 prosent mer protein og kalsium, tilsatt vitamin D, helt uten fett. Nå også med kakaosmak og kun tilsatt 0,9 prosent sukker. TINE Styrk-serien utvides med to produkter i en hendig emballasje til å drikkes på farten. Det er; TINE Styrk 330 ml og TINE Styrk Kakao 330 ml. Dette er en fettfri melk med 50 prosent mer protein, 50 prosent mer kalsium og tilsatt vitamin D.

YT Smoothie
YT Smoothie har et høyt innhold av frukt og bær og i motsetning til mange andre smoothier på markedet er den også rik på protein. Den finnes i to varianter; YT Smoothie jordbær og solbær, og YT Smoothie appelsin og bringebær.

YT Mellommåltidsbar
YT Mellommåltidsbar er et godt og mettende lite måltid før trening, eller som et mellommåltid i hverdagen. Produktene fås i smakene søt og salt med yoghurtsmak og søt og salt med sjokolade.

YT Restitusjonsbar Sjokolade og banan
YT Restitusjonsbar sjokolade og peanøtt er en stor suksess. Derfor lanserer vi nå YT Restitusjonsbar sjokolade og banan. YT Restitusjonsbar passer som et påfyll etter de aller fl este treningsøkter, både for toppidretten og for de som trener jevnlig.

Yoghurt i nye størrelser
Etter ønske fra forbrukerne lanserer TINE i februar de to mestselgende yoghurtproduktene TINE Yoghurt Naturell og TINE Yoghurt Vanilje i 850 gram beger med skrulokk. Dette er Norges største yoghurtbegre med skrulokk.
TINE lanserer også i februar TINE Yoghurt 420 gram med smakene Naturell, Vanilje, Skogsbær, Melon & Parsjonsfrukt, Jordbær og Kirsebær.

TINE Milkshake Sjokolade 750 ml
TINE Milkshake sjokolade kommer nå på 750 ml emballasje. Det er samme fantastiske smak, men på en praktisk stor-emballasje med skrukork, som passer til hjemmebruk. TINE Milkshake sjokolade er for alle som liker milkshake og har gode minner fra den originale TINE milkshake.

Sunniva Original m/fruktkjøtt 1,75 liter
Sunniva Original Appelsin m/fruktkjøtt 1,75 liter. En større størrelse gir økt verdi for pengene for familier som drikker mye appelsinjuice.

Litago Lettere 1 liter
Litago lettere kommer i februar i 1-liters emballasje, perfekt til hjemmebruk. Den er laktoseredusert og inneholder kun 1,5 prosent tilsatt sukker og 0,8 prosent fett.

Selbu Blå Kraftig
Selbu Blå Kraftig er utviklet med mer smak og aroma for de som ønsker en litt mer avansert matopplevelse. Samtidig som vi får en ny smaksrik variant, oppgraderer og fornyer vi «Selbu Blå» sin design i løpet av 2014.

Sveitser Original i ny pakning
Sveitser Original i ny 250 g pakningsvariant. Serien får også nytt design som reflekterer kvalitet, ekte håndverk, opprinnelse, og særegen smak. Dette er osten for «den kvalitetsbevisste livsnyter». Historien forteller at Sveitser ble ystet i Norge omkring 1815 av Jacob Sverdrup på Auli gård i Vestfold. Kombinasjonen av sveitsernes ystekunnskap og den unike norske melken, falt i god smak hos adel og konsuler.

Smørbar-serien i ny design
Smeltostspiseren får sin favorittost i en praktisk smørbar versjon. De fire variantene Cheddar, Blåmugg, Chamabert og Sveitser gjør brødskiven saftig, men passer også ypperlig til dipper og sauser. Inneholder kun 17-22 prosent fett.

Fryd Blå Auveregne
Fryd Blå Auveregne er den tredje osten som lanseres i Fryd-serien og er utviklet som et kumelkbasert alternativ til Roquefort. Osten kommer opprinnelig fra fjellene sør i Frankrike og lagres på tradisjonelt vis i fuktige kjellere. Det er en smaksrik ost med en markant og litt skarp smak.

Sesong

Sunniva Premium Sesong Pære & solbær
Sunniva Premium Sesong Pære & solbær er juicen for den kvalitetsbevisste juicedrikkeren som stiller krav til smak og som er opptatt av norske råvarer.

TINE Yoghurt Vårfrisk
TINE Yoghurt sesong er et populært produkt blant mange, spesielt familier. TINE Yoghurt Vårfrisk avløser TINE Yoghurt Vinterfrisk fra uke 11 og kommer med de fire nye friske vårsmakene Kiwi, Fersken, Mango og Sitron.

TINE Kremost Afrikansk Paprika
TINE Kremost Afrikansk Paprika 115 gram. Det er stor interesse og etterspørsel fra forbruker om å få tilbake sesongsmakene, og da spesielt Afrikansk Paprika.