Konkurransevilkår – Den store påskejakten

Fjøsnissens aprilsnarr har gått for langt! Han har byttet koden på dørene til TINEs meierier og påsken står på spill for det norske folk. Uten koden risikerer vi at alle produktene som gjør nordmenns påskefrokost komplett ikke blir tilgjengelig. 

Fire Youtubere har fått i oppdrag å finne riktig kodekombinasjon, men de trenger hjelp for å lykkes. Fjøsnissen har heldigvis lagt ut flere gåter som skal føre oss til riktig kode. Ved å følge med på ToastTV på YT og serien «Den store påskejakten» vil man få ledetråder og svar som fører oss til riktig kode. Hver dag i påsken (fra onsdag 17.april – søndag 21.april) publiseres det en ny episode som gir nye ledetråder og svar. 

Følger du ekstra godt med kan det hende du finner flere hint! 

Når du mener du har funnet frem til riktig kode taster du den inn på https://www.tine.no/paskejakten/ og du vil umiddelbart se om du har klart det eller ikke. 

«Den store påskejakten» er en kampanje for Norvegia®, Go´morgen og Rislunsj. Vi trekker ut 1 hovedvinner av konkurransen, i tillegg trekkes det ut 20 tilfeldige vinnere.

Konkurranseperiode

Du kan delta i konkurransen fra onsdag 17. april til tirsdag 23. april 2019. 

Premier

Premiene i konkurranseperioden er et eksklusivt «påskeegg» fylt med premier du garantert vil digge. En heldig hovedvinner får noe ekstra i «påskeegget» sitt.

Aldersgrense

Du må ha fylt 18 år for å kunne delta i konkurransen.

Personopplysninger

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg, slik at TINE har mulighet til å kontakte deg dersom du vinner. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjeparter.

Kontakt

Spørsmål som gjelder dine personopplysninger, navn på vinnere samt andre spørsmål vedrørende denne konkurransen, henvises til tine.no/kontakt.