To tine-ansatte på stand i forbindelse med SMAK-messen
TINE Ingrediens på i Bakeland på SMAK 2017. Her ved Kunde -og markedskonsulent Anja Streitlien og Salgskonsulent Joakim Rødsmoen. Det ble servert fersk hvetebakst bakt med meiersmør, melk og bakefast vaniljekrem fra TINE

TINE Ingrediens på SMAK 2017

«Vi blander oss i det meste», også i bakverk! TINE Ingrediens var tilstede som en del av Bakeland under SMAK 2017 som ble arrangert på Lillestrøm 7-10 februar. Her ble det servert søt hvetebakst bakt med blant annet meierismør, melk og Bakefast vaniljekrem fra TINE. 29 471 bransjefolk besøkte SMAK 2017 og Mat & Emballasje i løpet av fire dager.

Hovedfokuset til TINE Ingrediens var først og fremst smør og anvendelse og teknikker av dette produktet inn mot bakeribransjen. Målgruppen var både håndverksbakeriene og de store produksjonsbedriftene innenfor bakeri, forteller salgssjef i TINE Ingrediens Jon Nordbø.

Bakeri viktig samarbeidspartner
Bakeribransjen er en viktig samarbeidspartner for TINE Ingrediens. Over hele landet finnes det små og store bakerier. Det er regionale forskjeller på hvordan det bakes, både når det gjelder hvetebakst og annet bakverk.
Historisk er det blitt brukt melk og smør i bakverk, men over tid har mye av dette blitt erstattet av forskjellige varianter vegetabilsk fett. Dette skyldes både pris og ikke minst tekniske egenskaper.

Søt hvetebakst med meierismør, melk og Bakefast vaniljekrem fra TINE

- Vi i TINE Ingrediens vet at den beste smaken i sluttproduktet får du ved å bruke meierismør og melk fra TINE. Vi jobber aktivt med å formidle dette til bransjen. På vår stand under SMAK ønsket vi å formidle smak og fordeler, som igjen skal skape salg og gjenkjøp hos våre kunder, sier Nordbø.

Også Anja Streitlien, kunde- og markedskonsulent i TINE Ingrediens sto på stand under messen.- Vi vet ikke eksakt hvor mange nordmenn som synes søt hvetebakst smaker best med melk, men vi vet det er en del, derfor ble det også servert deilig iskald Tinemelk® på vår stand, sier Streitlien.

Bako-messen i fornyet utgave
Bakeland er en fornyelse av tidligere BAKO-messen, og er i regi av blant annet Baker og Konditorbransjens landsforening (BKLF). Hele 650 kvadratmeter ble årets Bakeland, og 21 utstillere leverandører og produsenter av bakeri og kornprodukter hadde stand på dette området.
I forbindelse med Bakeland, ble det også bli arrangert to viktige konkurranser. NM for ung konditor og NM-konkurransen «Årets konditor» for fagarbeiderne.

TINE Ingrediens gratulerer vinnerne!
Tonje Holtungen (36), ansvarlig konditor i Sjokoladesalongen ble kåret til Årets Konditor, og Mani Baadstø (22), konditor i Dromedarbakeriet og Scandic Nidelven - vant NM i Årets Ung Konditor.

Inspirasjon fra TINE Partner
TINE Partner var også til stede på SMAK og viste frem en annerledes og fremtidsrettet stand, der innovasjon og utvikling var i fokus. Her ble det også presentert flere lekre retter fra flere proffe kokker. 
Les mer om TINE Partner på SMAK-messen.

Se film fra Bakeland på SMAK 2017