To ansatte i TINE Ingrediens på Sjømatdagene
Salgssjef i TINE Ingrediens, Reidar Pettersen, og fagkonsulent i TINE FOU, Marie Steinslien, serverte lakseburgere i to forskjellige varianter tilsatt ost under Sjømatdagene 2017.

Lakseburger med ingredienser fra TINE på Sjømatdagene 2017

Sjømatdagene på Hell har blitt årets samling for fiskeribransjen. Over 500 deltakere deltok på konferansen i januar i år, med bl.a. fiskeriministeren tilstede. Sjømatdagene blir arrangert av Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL), som er en landsdekkende bransjeforening for fiskeri- og havbruksnæringen.

TINE Ingrediens sin deltakelse er viktig på denne konferansen. TINE er leverandør av meieriingredienser til fiskeindustrien med bl.a. melk, ost og melkepulver. TINE Ingrediens ønsker å fortsette som leverandør med bl.a. å utvikle produktideer av både laks, hvitfisk og annet fiskeråstoff. Dette kan være til hjelp for eksisterende kunder, men også for andre aktører innen fiskeindustrien.

Positive tilbakemeldinger
Under Sjømatdagene har TINE Ingrediens de siste årene deltatt med egen stand, med servering av produkter laget av fisk. Årets produktpresentasjon var lakseburgere i to forskjellige varianter tilsatt ost. Lakseburgere med Taffel Spesial ternet ost og Lakseburgere med Jarlsberg® revet, sistnevnte med tilsatt spicy krydderblanding. Burgerne ble varmet opp og servert deltakerne under dag en av konferansen.  Mange deltakere fanget interessen for produktene, og ga positive tilbakemeldinger etter smaking.

Fiskeburger - laks

- Melk er i seg selv næringsrik og bidrar med viktige næringsstoffer. Nettopp derfor er den godt egnet sammen med fisk, og de to produktene legger til rette for gode og sunne produkter. Og ikke minst vil meieriprodukter gi ekstra god smak til fiskematproduktene sier fagkonsulent i TINE FOU, Marie Steinslien.

Meieriprodukter kan benyttes i en rekke fiksematprodukter
Alt fra grillpølser, kjøttpølser, fiskepålegg, torske- og lakseburgervarianter og fiskenuggets for å nevne noen. TINE Ingrediens mener at markedet av fks farseprodukter fortsatt har et stort vekstpotensial, og at muligheten er mange innenfor denne bransjen.

Les mer om meieriprodukter i sjømat.