Iskake med sommerfugldekorasjon

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016 ble avholdt 2.-3. september og ble arrangert i forbindelse med Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Deltakerlandene i årets konkurranse var fra Finland, Danmark, Sverige og Norge.

Konditorlandslaget lerverte dessert, kake laget av sjokolade, iskake og en sjokoladeskulptur. Bakelandslaget leverte showpiece, brød og baguetter og søt hvetebakst. Tema for årets konkuranse var "Back to the 60s".

Vi gratulerer det det norske konditorlandslaget med prisen for beste iskake og det norske bakerlandslaget vinneren av beste søtbakst. Prestasjonene under arrangementet har gitt Det Norske Baker-og Konditorlandslaget muligheten til å kvalifisere seg til VM i 2020.

Noen av sponsorene i årets konkuranse.
Diverse søtbakst

TINE Ingrediens- stolt konkurransesponsor
Bakerbransjen er en viktig samarbeidspartner for TINE Ingrediens som var konkurransesponsor under arrangementet. TINE Ingrediens sponset deltagere, dommere og funksjonærer med bl.a. drikke fra TINE. I Nordens beste søtbakst ble det selvfølgelig også brukt ingredienser fra TINE.

Arrangementer som dette er viktig for oss, da dette er med til å bidra til at håndverket innenfor denne bransjen utvikler seg og bidrar til økt rekruttering til bransjen. Samtidig gir det oss mulighet til å vise frem våre produkter, sier salgssjef i TINE Ingrediens Jon Nordbø. 

Du kan lese mer om konkurransen og arrangementet på bakerogkonditor.no

stolte vinnere av søtbakst og nr to samlet i Nordic bakery cup 2016 Norge.


Stolte vinnere av søt hvetebakst og nr.2 samlet i Nordic bakery and pastry cup 2016

Skape ekte matopplevelser folk vil ha
Hvem har ikke et forhold til bakeren? I hele landet finnes det lokale bakere hvor tradisjon og håndverk holdes i hevd. Er det til fest eller hverdag, finnes det alltid en grunn til å feire og hva er feiring uten en kake eller annet godt bakverk? Vi leverer ingredienser som bl.a., melk, fløte og smør til bakerier over hele landet. Sammen med bakere og konditorer ønsker vi som ingrediensleverandør å skape ekte matopplevelser folk vil ha.

Hva kan vi tilby våre kunder?
TINE Ingrediens er Norges største leverandør av meieribaserte ingredienser til næringsmiddelindustrien. Vi samarbeider tett med TINEs egen FoU avdeling for å kunne tilby deg som kunde den beste løsningen.

Vi har egne utviklingslokaler i Oslo og ved Måltidets Hus i Stavanger. Begge steder kan prøveproduksjoner i mindre skala gjennomføres. Vi har blant annet topp moderne konditori og bakerifasiliteter på Kalbakken i Oslo. Utover utstyr og kompetanse, kan vi tilby sensoriske tester, ulike analyser eller lagringstester som en del av samarbeidet.

Som kunde av TINE Ingrediens får du tilgang til et kompetansemiljø med fokus på den utfordringen som finnes hos nettopp deg og din bedrift. Vi tilbyr også skreddersydde kurs for din bedrift og dine ansatte. Her kan vi dekke ulike områder i konditorisegmentet og innenfor bakeriproduksjon.

Du kan lese mer om våre produkter her