Nyheter

Marit Wanvik Halvorsen, ny direktør i TINE Partner Industri

Marit Wanvik Halvorsen er siviløkonom med bakgrunn fra BI. I det meste av sin jobbkarriere har hun jobbet med merkevarer innen dagligvare, både innenfor marketing, innovasjon og kommersielt salg. Hun kommer fra stillingen som Customer Director/Salgsdirektør i Orkla Home and Personal Care.

Vi endrer navn til TINE Partner Industri

1. januar 2019 endret TINE Ingrediens navn til TINE Partner Industri!

Salgsbetingelser for kunder av TINE Partner Industri

Det er viktig at du som kunde er kjent med gjeldende salgsbetingelser, slik at du vet hvilke rutiner som gjelder i ulike situasjoner.

Økologiske produkter fra TINE Partner Industri

TINE har i dag flere ulike økologiske produkter. I tråd med økt etterspørsel fra forbrukere og kunder, har TINE som ambisjon å utvide dette produktspekteret med flere økologiske alternativer.

Smørblide bakevarer på Gladmat 2018

Både temperaturen og tempoet var høyt i bakeriet, da det skulle forberedes og produseres til årets Gladmat 2018.

Gull til ostepølse med Jarlsberg®

Det ble gull til ostepølse med Jarlsberg® under årets NM i kjøttprodukter 2018.Den beste grillmaten, bacon, pølser, spekepølser og spekekjøtt ble kåret da Kjøtt- og Fjørfebransjens Servicekontor arrangerte NM i Kjøttprodukter.

TINE Ingrediens på SMAK 2017

«Vi blander oss i det meste», også i bakverk! TINE Ingrediens var tilstede som en del av Bakeland under SMAK 2017 som ble arrangert på Lillestrøm 7-10 februar. Her ble det servert søt hvetebakst bakt med blant annet meierismør, melk og Bakefast vaniljekrem fra TINE. 29 471 bransjefolk besøkte SMAK 2017 og Mat & Emballasje i løpet av fire dager.

Lakseburger med ingredienser fra TINE på Sjømatdagene 2017

Sjømatdagene på Hell har blitt årets samling for fiskeribransjen. Over 500 deltakere deltok på konferansen i januar i år, med bl.a. fiskeriministeren tilstede. Sjømatdagene blir arrangert av Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL), som er en landsdekkende bransjeforening for fiskeri- og havbruksnæringen.

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016

Nordic Bakery and Pastry Cup 2016 ble avholdt 2.-3. september og ble arrangert i forbindelse med Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Deltakerlandene i årets konkurranse var fra Finland, Danmark, Sverige og Norge.