Smørterninger på fat

Laktosefritt meierismør 10 kg

TINE merker en økt etterspørsel etter laktosereduserte og laktosefrie produkter,og har derfor lansert flere varianter i dagligvaremarkedet. Vi i TINE Ingrediens ser også en økning i etterspørselen og utvider sortimentet.

TINE Ingrediens kan nå tilby Laktosefritt meierismør!
Bruksområdet er som for annet TINE Meierismør, og de andre smørvariantene dere kjenner fra tidligere. Forskjellen er at smøret er laktosefritt, i motsetning til ordinært TINE Meierismør som inneholder 0,5 g laktose per 100 g smør. Det er tenkt som et alternativ der en ønsker å produsere laktosefrie produkter til forbruker.

 Samme gode smaken
TINE Laktosefritt meierismør, og de andre laktosefrie produktene, har den samme gode smaken som tilsvarende ordinære meieriprodukter. Innholdet av vitaminer og mineraler er også det samme og bidrar til et næringsrikt kosthold.

 TINEs laktosefrie produkter har garantert mindre enn 0,01 g laktose per 100 g. Kombineres produktet med andre meieriprodukter må en ta høyde for det totale innholdet av laktose når sluttproduktet skal merkes.
Personer med laktoseintoleranse har ulik toleransegrense for laktose, men de fleste tåler rundt 12 g per dag fordelt utover de ulike måltidene, men 5 g i et måltid tolereres av de fleste.

 TINE Laktosefritt Meierismør produseres etter ordre så vi ber deg ta kontakt med TINE Ingrediens slik at vi sammen kan finne en løsning som passer deres og vår produksjon.

Laktosefrie produkter fra TINE Ingrediens
Artikkel nr 6278 TINE Laktosefritt Meierismør 10 kg
Artikkel nr 5237 TINE Laktosefri Lettmelk 10 l bag– in– box
Artikkel nr 5238 TINE Laktosefri Kremfløte 10 l bag– in– Box

Vi gjør oppmerksom på at TINE Laktosefritt Meierismør er tilsatt D– vitamin. Bruk av dette er dermed søknadspliktig og informasjon om dette finnes tilgjengelig på Mattilsynet sin side.

Link:
Søknadsplikt for tilsetting av vitaminer, mineraler og aminosyrer