Konkurranseregler for TINE Påskekrim 2023

I forbindelse med årets påskekrim kan du gjette hvem som har gitt snømannen hodebry. Konkurransen varer fra 20. februar til 8. april 2023.

Løsningen blir avslørt på påskeaften, 8. april 2023. Konkurransen er åpen for alle, men hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra dine foreldre/foresatte for å delta (registrere deg). Det er kun mulig å delta/registrere seg en gang.

Etter løsningen er lagt ut, trekker vi 50 vinnere av 2 stk. kinogavekort. Kinogavekortet kan brukes på alle kinoer og forestillinger og i hele Norge. For å være med i trekningen av premier må du ha deltatt i konkurransen, svart riktig, og oppgitt navn og e-postadresse innen 8. april. Vinnerne trekkes fredag 14. april og kontaktes fortløpende.

Premiene kan ikke veksles inn i penger.

Du må oppgi ditt navn og e-postadresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter konkurransen er avsluttet.

Det gjøres oppmerksom på at feilstavede, ufullstendige, forsinkede eller uvirksomme e-postadresser vil bli avvist fra trekning.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. TINE forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer uten videre varsel. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. 

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. 

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte TINE Kundesenter Forbruker:  

Tlf: 23 288 335 (åpningstid 09:00-13:00 mandag til fredag) 

Kontaktskjema: https://www.tine.no/kontakt/kontaktskjema 
Facebook: https://www.facebook.com/tine 
Epost: forbruker@tine.no 

Postadresse: Bedriftsveien 7, 0950 Oslo, Postboks 113 Kalbakken, 0902 Oslo

Tilbake til Snømannens Hodebry