Konkurranseregler for TINE Påskequiz  

For å lade opp til årets påskekrim fra TINE®, lanserer vi en påskequiz hvor du kan sende inn dine svar og vinne vaffeljern til påske. Konkurransen varer fra 15. februar til 7. mars. 

Konkurransen er åpen for alle, men hvis du er under 18 år må du ha tillatelse fra dine foreldre/foresatte for å delta (registrere deg). Det er kun mulig å delta/registrere seg en gang.  

Etter løsningen er lagt ut trekker vi 5 vinnere av 1 stk. TINE-vaffeljern. For å være med i trekningen må du ha deltatt i konkurransen, svart riktig, og oppgitt e-postadresse innen 7. mars. Vinnerne trekkes tirsdag 9. mars og kontaktes fortløpende.  

Premiene kan ikke veksles inn i penger.  

Du må oppgi e-postadresse når du registrerer deg for å delta i konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.  

Det gjøres oppmerksom på at feilstavede, ufullstendige, forsinkede eller uvirksomme e-postadresser vil bli avvist fra trekning.  

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. TINE forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer uten videre varsel. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.   

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.   

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:   

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.  

Epost: forbruker@tine.no  

Post: TINE Kundeservice Privat, Pb. 25, 0051 Oslo